Gadgets bloguje?

Pôvodne skvelé stránky o „hračičkách“ prechádzali časom rôznymi zmenami:
– úplne na začiatku si ho všimol Patrick Zandl (a ja) a po čase som mu navrhol, že mu spatlem nejakú šablónku pre systém Bloguje. Ono to zasa nebola až taká charita: stránka bola populárna a v rebríčkoch Bloguje.cz žiadaná.
– takže prvú verziu šablóny som urobil v dvoch prevedeniach (oranžová, sivomodrá) a zverejnila sa tá druha. Mala veľké štvorcové ikony kategórií.
– po čase autor potreboval menšiu dynamiku a napevno určené kategórie zrušil. Stránka istú dobu bola teda jednostĺpcová.
Momentálne stránka prešla k mojej výraznej nechuti do rodiny PHP nukoidov, čo znamená podľa mňa fádny vzhľad a precpanú úvodnú stránku. Z predošlého Gadgets zostalo teda moje logo, farba a tie veľké štvorcové ikony sa vrátili späť. Ten PHP nukoid samozrejme nalieha na pidipísmo, čo je lapsus…
Veľkou a avizovanou zmenou je však nová doména superveci.cz, ktorej by som možno vyčítal to, že pôvodné stránky už akosi neexistujú (čo moje staré linky???)…
PS: ja viem, že je to PHP RS, to ale neznamená, že sa nepodobá ako škaredé vajce svojmu vzoru PHP nuke…

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. OttY píše:

    Súhlasím, tie phpRS systémy majú asi nejaký málo flexibilný systém šablony. Všetky sú si podobné. Divím sa, že nesiahol po niečom inom. Nevyzerá to teraz ako blog, ale ako webzine.

  2. rony píše:

    mno jeho plan bolo urobit „cosi viac“ ;-) len sa obavam, ze casto tato snaha iba znamena urobit trojstlpcovu sadzbu a pridat par funkcii, ktore aj tak ludia vo velkej miere nepouzivaju tak, ako samotne clanky ;-)