Nadšenie: Rhapsody v časopise Esquire!

RhapsodyHľadal som Esquire, lebo niekto hlesol, že by ma mal zaujímať. Nakoniec som ho kúpil v potravinách!
Najprv pozadie dnešného dňa: Dnes ma niekto neuveriteľne nasral až do nepríčetna. Ak si niekto myslí, že sklz projektu hodí na niekoho iného a navrch bude ojebávať tvrdeniami, že niečo urobil a pritom fakticky ani k tej robote nepáchol, tak nech ide do piči aj s celým svojim prijebaným amatérskym vedením projektu. Chápem, že každý sa raz musí naučiť pracovať nad internetovým projektom, ale kurva prečo sa ani raz nespýta, čo to vôbec riadi a čo to obnáša a prečo prepičunebeskú riešia problémy až keď horí riť? Dajte volovi viesť stádo a zhnijete v bažine.
Takže teraz viete ako mi nádherne polahodila stránka 126 časopisu Esquire (říjen). Som tým odstavcom a screenshotom tak nadšený, že by som teraz najradšej vybozkával Rhapsody ale nie je tu teraz vo chvíľach môjho rozmaru :-) Uááááááááááá… ja snáď umriem od šťastia!
Ešte sem prasknem scan, aby ste sa mohli pokochať ;-)
Delej mi to jemneScanner scanuje, svetielka svietia, ja sa teším. Pokochajte sa samotným odstavcom o Rhapsody čo bloguje (nech to znamená čokoľvek) a celým článkom. Prepis textu:

Tento deníček je na čtení náročnější, ale zato v češtině. Trochu si počtěte, abyste věděli, jakého vás chtějí ženy mít, co všechno od vás očekávají a kterak touží po romantice. Nedělejte si z toho ale zbytečně ťežkou hlavu. Stejně chtějí něco jiného.

Dyp Dyp dyp, ja sa mám, ja sa otočím, ja si vyskočím… dyp dyp dyp…

Môže sa Vám ešte páčiť...

12 komentárov

  1. Markoff píše:

    a co je na tom take zaujimave? na markoff.biz bol odkaz v novinach SME, mesacniku PC Space a mozno aj PC Revue a nerobil som z toho ziadnu senzaciu, a urcite by odtial malo dojst viac citatelov ako z nejakeho muzskeho casopisu, ale vysledok je nakoniec beztak taky ze dojde len zopar ludi, inak na to ludia absolutne kaslu pozerat linky z casopisov (a dokonca aj ich el. podob)…

  2. rony píše:

    ty kus curaka vymudreleho, drz si tvoje sproste reci odomna radsej dalej, ty snad ofrfles aj zlate tehly, ty kus stupidneho negativistu!

  3. jej bývalý píše:

    Slovo „absolutne“ v Markoffovom komentári je zavádzajúce. Poznám priveľa výnimiek na to, aby bolo pre mňa akceptovateľné.
    To, že si Rhaps všimol taký časpis ako Esquire je potešujúce minimálne pre takých čiateľov blogov ako som ja.

  4. dusoft píše:

    ten blog som videl asi dvakrat a pride mi ako poriadna blbost. Uznavam, ze sa moze zdat hodnotna citatelom casopisov typu Cosmo, Esquire a mozno aj Bravo… sorry.

  5. rony píše:

    [4] :-) ale rony tomu urobil saticky ;-) mne to len pride konecne iny obsah ako sebaukajanie sa nad CSSexom, ktoreho ma clovek obcas vazne dost ;-)

  6. mekelle píše:

    rony, nic si z markoffa nerob:)) ta stranka je spravena tak, ze mas dovod byt so sebou spokojny (hihi, minimalne ja na tom vzhladom na moj blog nemam co kritizovat:)) a mat radost z toho, ked tvoj vytvor niekde pochvalia, je namieste!:)) (aj ked tu hodnotili skor obsah, ako formu, ale casto bez formy by obsah odignorovali:))

  7. rony píše:

    [6] ja viem, ale to hovado ma maximalny talent akukolvek radost skalit, niekedy sa pytam, kedy sa ten clovek vobec z niecoho tesi alebo aspon chape radost inych.

  8. Point* píše:

    Sakra…
    A ja tomu neveril,kdyz me rika pritelkyne:“Milacku,nechces se kouknout co pisou o ty tvy Rhapsody“.
    (Slo o anglickou verzi zmineneho casopisu do emailu)…hm,nezmohl jsem se na nic jineho nez na: „Co me cucis do posty!“a vztekle klikl misto na „Keep As New“ na buton Delete…
    Tak mam zase co hledat v ty hromade sexu ;)

  9. systemadmin píše:

    rhapsody je kuul .. snad ma to az moc odpaluje tie jej haluze..
    ale k tomu obrazku, rony, to si teda vyskenoval, cece, ledva to clovek precita :)

  10. Point* píše:

    Ranajkovat klobasu… na skeneru, se musi nekdy projevit :))))

  11. NoBlogger píše:

    Blogy su podle ňa stupiditka,sice roztomilá, ale debilitka,ale když to lido baví? Proti gustu žádný dišputát.
    PS sem mě hodil vyhledávač náhodou při hledání komentare reci

  12. rony píše:

    [11] az na to slovo stupiditka by som ti to ani nechcel vyvracat, no posudzujes obsah podla formy a to je ten tvoj zasadny omyl ;-)
    Blog je len pomenovanie pre to, co je vlastne web – neustale aktualizovany obsah ;-)
    A kvalita bola vzdy roznoroda.