Skype na PDA

SkypeNeodolal som a nainštaloval som Skype pre Pocket PC.
V desktope mám Bluetooth, takže som s ním prepojil PDA a prihlásenie prebehlo absolútne v pohode. Jediná škoda je v tom, že sa neprenášajú kontakty. Zavolal som teda na klasický voice feedback (vytočte echo123) a preskúšal spojenie. Absolútna pohoda.
Problém v používaní vidím len v tom, že je nutné udržovať PDA zapnuté (Skype vie zamedziť vypnutiu PDA) a tým pádom trpí baterka. Na pohodlné telefonovanie je to však výborné.
Skype na PDA samozrejme najkonfortnejšie funguje pokiaľ je k dispozícií WiFi pripojenie – o tom si však môžeme nechať vážne dlho snívať ;-)
Skype je client (a služba) pre telefonovanie po internete. Spojiť sa môže majiteľ klienta Skype s iným majiteľom Skype alebo dokonca s ktoroukoľvek telefónnou stanicou (pevná linka, mobil). Jediné zariadenie, ktoré potrebujete je mikrofón a reproduktory. Výhodou sú sluchátka s mikrofónom. Kvalita prenosu je neprekonateľná a dokonca by zvuk mal byť kvalitný aj pri pripojení modemom. Česká a slovenská stránka Skype.

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Pavol píše:

    Aj ja používam Skype, ale veľmi často sa mi stáva, že volaného počujem prerušovane a niektoré slová ako keby sa strácali neviem čím to je poraďte ďakujem Pavol

  2. rony píše:

    je nutna linka s dobrou odozvou.

  3. ded vseved píše:

    vic informací o skype najdete na [vymazana zbytocna reklama na eshop nefunkcny v Opere] – obzvlaste pak v jejich diskusním fóru