Float pre K700i cez Bluetooth

Float síce čosi šepoce o MS BT driveri ale samozrejme postačí trošku po surfovať a použiť presný postup pre aktivovanie Sériového portu cez Bluetooth a príslušne nastaviť Float. Potom to už s BT funguje.
Mimochodom, podľa všetkého ide jedným pekným programom vypnúť zvuk pri fotení… ale nemám kábel, tak to moc neskúmam. Link nájdete v nekomentovaných odkazoch.


Prepis návodu:
To vodopadek: omlouvám se, ale dříve jsem nemohl. Tak to vezmu krok za krokem. Předpokládám, že máš tedy nainstalované BT od MSI, protože se ti už povedlo něco přesouvat do PC. Máš i nastavený správný port jako já, to jest COM5. Máš korektně nainstalovaný mobiledit (nejraději verze 1,75 a že jeho expirace tj. 7 dní, ještě nevypršela). Pokud tomu tak je, tak by měl být zatím neotevřený a to ani dole na liště. Za těchto splněných podmínek udělám následující:
1. kliknu pravým tlačítkem na ikonku BT dole vpravo v system tray
2. otevře se okýnko a odkliknu „explore my BT places“
3. otevře se BT places se 4 ikonkama a pak najedu úplně nahoru na lištu a odkliknu „bluetooth“ a když se otevře, hned odkliknu „search for devices“
4. ikonka baterky najde zařízení, v tomto případě „k700i cellular phone“
5 u ikonky nalezeného founu musí být zatržený čtvereček. V případě, že není, pak není zařízení spárováno s PC a je třeba to spárovat!
6. když je zatržena ikonka founu, 2x na ni klikni levým tlačítkem a otevře se nové okno se 6 ikonama, přičemž spodní dvě znázorňují konektor
7. klikni levým tlačítkem 2x na libovolný (s těch dvou) znázorněných konektorů a mělo by se objevit okýnko s nápisem „connecting“ a pak se objeví 2 šipky proti sobě a zařízení je spojeno. Pak to shoď dolů na lištu – nezavírat!
8. klikni na ikonu mobiledit (já ji mám na ploše), aby se otevřel (chvilinku to trvá cca 10 sekund) A POTOM SE TO SAMO ZAČNE ROZBALOVAT A TUDÍŽ HOTOVO!
Popsal jsem přesně postup, jak to dělám já a vždycky se to spojí. Jestli se ti to nepodaří, pak bude chyba někde jinde. Zdůrazňuji, že mám mobiledit 1,75!!
Pôvodne v SE manií

Môže sa Vám ešte páčiť...