Mojsejovci sú tu

Takže na www.mojsejovci.sk sa dozviete všetko, čo majú v hlave, postupom Ctrl-A, Ctrl-C a v Poznámkovom bloku Ctrl-V ;-)
Ide o zvláštnu podobu reality show, ktorej účelom bude umiestnenie kamier v ich úžasnom interiéri s nešťastníkom v ich spoločnosti :-)
Update, január 2005: chcem poprosiť akneóznych mladíkov, aby nevyužívali tento priestor na oboznamovanie ostatných s tým, že už ovládajú oplzlé nadávky – nebude im to k ničomu a pokiaľ nemajú čo k veci povedať, postačí pokiaľ sa povenujú onanií – to ocení aj majiteľ tejto stránky. Neukazujte svoju vlastnú hlúposť na obdiv.

Môže sa Vám ešte páčiť...

60 komentárov

  1. rusina píše:

    Moj názor je rozdielny. Čital som komentare o Mojsejovcoch ale na slovensku je závist na 1 mieste nezavidte skúste pracovat a budete mat aj vy. Čo sa týka Kníh ze ich doma nemajú tak ja napriklad ich taktiež nemam, lebo si doma nerobým skladisko. Mimochodom poznam doktora ktory ma doma celu sadu skalpelov aj ked neviem naco ich ma, horar ma trofeje zvierat a farar ma biblie atd… . Nehladajte len zaporne veci ale pozerajte sa na kladne. ps tešim sa na casting

  2. rony píše:

    [2] ano, to som spoznal, ze nemas knihy doma ;-)
    Mimochodom: Kto tu napisal nieco o zavisti? ;-) Nerozumiem k comu reagujes, lebo tvoja reakcia je ako z ineho sveta ;-)

  3. null píše:

    nech idu do …!

  4. null Marcela píše:

    Uz teraz sa tesim, urcite to bude dalsia reality show na Slovensku po “ dievca za milión“ a viem, ze ludia uz len zo zvedavosti to budu pozerat.

  5. arse píše:

    myslím, že aj tak je to len jedna veľká p.č.v.na.

  6. Marika píše:

    Držím palce, závistlivcov si netreba všímať, bude to ťažké dať sa „okupovať “ vo vlastnom byte , možno to potom bude ľahší výdych.

  7. ONGOBONGO píše:

    [vymazané administrátorom: autor textu zrejme netuší kam prišiel]

  8. Peter píše:

    Som starý televízak./ Nepr.autor Bambuľkinách dobrodružsttiev – Zlatý fond STV.) A čím Vás chccem presvedčiť ? To je prekvapenie. Nemienim sa zatiuaľ odhaľovať na tejto stránke. Ale uzrčite o mne veľa viete. Mám len jednu smolu. Mám 58 rokov, ale nikto okrem mňa Vás nedokáže presvedčiť o kráse toho, čo Vám chcem priniesť a na čo tie peniaze potrebujem. Neprídem s prázdnymi rukami a zarobií na tom aj Markíza aj Mojsejovci. Poradťe mi, ako sa mám telefonicky spojiť s pánom Rozborilom, alebo s Mojsejovcamio. Nechcem takto zverejňovať svoj mobil.Ale verte, stojí to za to. PoraĎte mi. Všetko je pripravené.

  9. kubikula píše:

    ja si myslim ze ten co pracuje tak ma peniaze!a ten co kasla na pracu tak bodajby nezavydel tomu zlatemu pariku mojsejovcom preco si kazdy roby s nich dobry den ak maju tak maju a koho to trapi nech sa po……….no nemam pravdu, co na to vravite?

  10. nullemily píše:

    Mojsejovci sú OK, keď sú ochotní venovať neznámej osobe samozrejme po zásluhe 2 milióny. Komu kto chce závidieť….

  11. Denisko píše:

    Mojsejovci sú obyčajní populisti. Určite tie peniaze nikomu nedajú a nikto im nemôže povedať ani “ mäkké F „. Hra je iba Hra. Je to iba obyčajný podvod, ktorým na seba iba upozornili a zároveň aj zarobili.

  12. nobody píše:

    no mila nullemily ale oni na tom zarobia ovela viac ako len tie 2 miliony…hmm?

  13. Braňo Mojsej píše:

    Vy paraziti, vypadnite z domu a strčte si tie vaše 2 milióny!!!

  14. alf píše:

    su to ale riadne k.r.y

  15. null píše:

    Myslím si,že celá telévízia Markíza už melie z posledného keď si dokázala zatiáľ svoje dobré meno pokaziť s takým nízko primitívnym programom ako je reality show-Mojsejovci.Silou mocou si chce udržať svoju sledovanosť ale takto sa jej to asi nepodarí.Myslím si ,že takýmto ľudom už
    netreba robiť ani reklamu .Sú reklama sami o sebe.Len škoda,že nie v tom pravom zmysle.

  16. Float píše:

    No prave som sa prihlasil…

  17. Float píše:

    No prave som sa prihlasil…

  18. rony píše:

    Float, pobavilo by nas, keby si kopiu ziadosti tu zverejnil. Vopred dakujeme ;-)

  19. SirCam píše:

    Je až zarážajúce, že si nejaký pokrytecký imbecil z Východu aj s tou svojou cigánkou, idú robiť image v telke a prihrievať si polievočku a tváriť sa, aký sú spravodlivý a štedrý, keď dajú niekomu 2 melóny.Od nich by som osobne nevzal ani halier.
    Prečo radšej tie peniaze okamžite nevenujú ľuďom postihnutým prírodnou katastrofou, ktorí ich potrebujú najviac.Nemyslíte že by to bolo krásne gesto?Ak by som tie 2 milióny mal vyhrať, bol by som štastný, keby som ich mohol darovať, trebárs na Srí Lanku.Takmer som sa rozplakal, keď som videl tú hrôzu.

  20. rony píše:

    [21] SirCam pochop, ze nebudu robit to, co ty povazujes za rozumne ;-)
    Nech sa prihlasi niekto, kto si mysli, ze uz teraz maju tie 2 miliony v sufliku ;-) Kto z vás príde na to, akým spôsobom sa k tým miliónom dopracujú nech sa poriadne pozerá na Superstar a počíta koľko peňazí a z čoho prináša.
    Múdremu napovedz, sprostému povedz.

  21. null píše:

    Citujem:
    „Sme zvedavi,čo dokáže slovenský národ pre peniaze urobiť …“,ktoré vyslovil idol Nory Mojsejovej,je fakt zábavné ako Braňo po litry slivovici.Otázka:Myslite si,že vás národ bude milovať,veď po vašich vystúpeniach v tv,ste sa dostatočne zviditelnili a ohúrili a národ ostal v nemom úžase z vašich trapasov?

  22. null píše:

    Citujem:
    „Sme zvedavi,čo dokáže slovenský národ pre peniaze urobiť …“,ktoré vyslovil idol Nory Mojsejovej,je fakt zábavné ako Braňo po litry slivovici.Otázka:Myslite si,že vás národ bude milovať,veď po vašich vystúpeniach v tv,ste sa dostatočne zviditelnili a ohúrili a národ ostal v nemom úžase z vašich trapasov?

  23. pedro píše:

    Neviem, kde vznikol tento nápad na reality shou, ale asi už viem, preto chcem na teba apelovať Braňo, veď sám si povedal matke, že alkohol je jed, tak nevystrájaj hlúposti a zruš to, lebo nestrápniš len seba, ale aj tú paniu, ktorej biologické hodiny odbili dvanástu a spôsobíš jej srdcový kolaps, neverím, že ste až taký obmedzenci a snažíte sa zneužiť bezmocnosť a bezvýchodiskovosť na svoje primitívne hry a pozerať sa na ľudí ako na opice, ktoré si môžete zaplatiť.

  24. Tutanchamon píše:

    Trt,trt, táto show bude super prd

  25. pedro píše:

    Braňo ,ale inak , s tými realiti show si mal pravdu

  26. rony píše:

    co zasa davali na mojsejovcov reklamu na markize, ze ste sa tu zasa dovalili ako svorka?

  27. ???????? píše:

    ľudia nechápem o čo vám ide. Veď oni si tie peniaze zarobili vlastnými rukami tak nebudte takí hnusný a uvedomte sa. Závidite, ale skúste sa tak vypracovať vy!!!!!!!!!!!!!!!!

  28. Jose píše:

    no jo dalsia husta debata na stranu tej reality show… osobne suhlasim s [21], urcite by sa viac zviditelnili v tom lepsom svetle kebyze to poskytnu na nejaku humanitarnu pomoc. Nuz ale co, sranda musi byt, tak mozno sa pobavime riadne na dalsich trapasoch :)

  29. kama píše:

    Zaráža ma, že ako televízia Markíza sa ponížila na to, že vôbec pristúpila na ponuku Mojsejovcov. Tu nejde o reality showw, ktoré sú bežné vo svete v komerčných televíziách ale , že práve týmito manželmi to realizuje. Súhlasím s názorom, že oni o hodne viac zarobia na tomto ako tých 2 mil. Sk a tiež aj televízia MNarkíza a zároveň aj operátor. Je smutné, že občania tejto republiky sú schopní svoje peniaze takto rozhadzovať na SMS-ky. Keby sa jednalo o záchranu ľudského života tak by neposlali.

  30. rony píše:

    [30] ale tam by sa o tom tolko nekecalo. pochopte, ze tu ide o jedine „aby sa vela, hodne vela, hovorilo“.
    tu nejde o uznanie, zavist, posmesky, obdiv. nic z toho. len jedno jedine – uzasny traffic.
    [31] vid. odpoved pre [30]
    Markiza sa nikam neznizila. Nebolo treba – vyuzila moznost na zvacsenie zaujmu o jej vysielanie. To je prirodzena vec.

  31. XY píše:

    …tož, každý zarába ako vie.

  32. čitateľ píše:

    pri čítaní príspevkov som si všimol napr:
    – obhajcovia-obdivovatelia Mojsejovcov píšu s pravopisnými chybami
    – tvrdia že si Mojsejovci všetky svoje peniaze poctivo zarobili
    – že 2000000 vraj „venujú“
    takže bez komentára
    Čo sa týka Markízy nezmenila sa:
    Okrádala ľudí vždy-spomente si na každodenné inzeráty na nebankové subjekty ONI VELMI DOBRE VEDELI ZE IDE O PODVOD – vvôbec im to neprekážalo a tento trend určite pokračuje HOWG

  33. Susy píše:

    Ľudia Prebudte sa a nenalette tým pracháčom na lep.Urobia si z Vás srandu v priamom prenose a hlavne na Vás zarobia.Nebudte blbci.

  34. xxx píše:

    musim povedat,ze toho,kto sa prihlasi do takejto sutaze iba „obdivujem“ ja by som to urcite nikdy nespravila. a ty mojsejovci by si radsej mali za tie svoje 2 miliony kupit aspon stipku rozumu, lebo svojim spravanim a vystupovanim na verejnosti robia hambu nie len celemu vychodnemu slovensku ale vlastne celemu slovenskemu narodu

  35. rony píše:

    a su strasne radi kolko ludi si ich dokaze zobrat do huby a prezuvat to takto verejne ;-)

  36. null píše:

    Nemám slov len FUJ

  37. Julo píše:

    Pane Bože, celé Slovensko sa na nich rehoce a tí tupci si myslia, že im závidia. Blahoslavení chudobní duchom…

  38. nula píše:

    lol, ze
    [9] ONGOBONGO, 30. december 2004 15:46:
    [vymazané administrátorom: autor textu zrejme netuší kam prišiel]

  39. misi píše:

    Ste trapni a smeje sa vam cely svet

  40. Certiicek píše:

    Greet ludia, fcera mi volali z Markizy ze idem na casting… Ako, neviem co proti nim mate… Nasralo by ma, keby prisiel mojsej a povedal Aha, ja mam a ty nie… Ale oni to nerobia.. Zasek bude prdel…
    Tesiim…

  41. hruza píše:

    ja tomu nechapem.. ste vy slovaci fakt taki hlupaci? alebo ste skratka slepi??? norika, si vshetkz tie prachy co ma nezarobila cestne, vshetky peniaze co ma su shpinave.. kauza rezes vam nic nehovori? vshak nakradol tazke miliardy a norika mu v tom iba pomahala.. takze??? tie prachy su vlastne vshetky NASHE..

  42. rony píše:

    [43] nebojkaj, vsetci to vedia ;-)

  43. cica píše:

    bude to brutalna akcia aj ja to chcem skusit nemozem

  44. terca píše:

    Nora ked más tolko prachov co sa trosku neupravíš, ved ty este nie si taká sprostá aby si za také prachy tak blbo vyzerala (vlasy, make up, …..)

  45. Laco píše:

    Markíza je dobrá telka,, neviem čo naňu všetci nadávate, vy debili. Aj Mojsejovci sú fajn, bude to dobré, nie akp ten humbuk SUPERSTAR!!! Kde sa možem prihlásiť? Dá sa to tu?

  46. Laco píše:

    Markíza je dobrá telka,, neviem čo naňu všetci nadávate, vy debili. Aj Mojsejovci sú fajn, bude to dobré, nie akp ten humbuk SUPERSTAR!!! Kde sa možem prihlásiť? Dá sa to tu?

  47. rony píše:

    Laco: tu? hm, ale jasne, kludne mozes, proste napis nam vsetko o sebe, preco chces byvat s Mojsejovcami, pridaj aj vzdelanie, ake mas zaluby. Proste vsetko ;-)
    Vsetko bez zaruky, ucast je nenarokovatelna ;-)

  48. null píše:

    so to kokotiiiiiiii

  49. Ja si myslím, že ak si človek rozmení život na drobné, ako napríklad ja, (som 2 X rozvedená), teraz žijem s o 13 rokov mladším partnerom a máme strašne zlaté dieťa, navyše úspešne podnikáme, aj tak by som bola zvedavá, čo sa z toho vykľuje, lebo som akčný typ a predsa kto má dosť sebadôvery, nech mi nehovorí, že by si pripustil zosmiešnenie, práveže by mal možnosť správne si zapapuľovať, poprípade aj zarobiť si. Viem, že aj im sa tie peniaze bez námahy nezosypali, je ich mám tiež dosť, ale asi by som ich takto ľahko nerozhádzala. Aj keď niekto napíše, čo ich nepošlú na nadačné účely, neviem či by to sám urobil a takú čiastku venoval. Skôr by pre svoje svedomie poslal neviemkoľkokrátinu svojho príjmu, ale huba mu chodí, lebo si myslí, že všetci čo majú na Slovensku ako tak o seba postarané nemuseli nič pre to urobiť. Ak Mojsejovci chcú, nech si dajú a kto sa nechal okradnúť, nech neplače, veď ani sám nevie, čo chce. Najväčšší krikĽúni sú podľa mňa najviac zákerní a nikdy nebrali odvahu nič urobiť , len klebetiť. Som zvedavá, kto naozaj pozná, koľko človek pracuje na sebe, aby vôbec mohol vystúpiť pred verejnosť ako v SUPERSTAR. Aj Martina Šindlerová má len pod dvadsať rokov, ale to dievča určite na sebe pracovalo, čím ju však chcem zachrániť pred tými, čo sa hnečvajú, že takýto druh programu ich zosmiešni.Ale len tých, čo prišli nepripravení a samoľúbi, bez sebakriky. Ja už radšej končím.

  50. kvan píše:

    Pocujte vsetci mna nezaujima tato jebla relacia

  51. buzna píše:

    No,ja som na Hlavnej a neviem sa dočkať keď sa sem dostavia tie dve namyslené BUZNY.Ale inak všetko fajn.Stojí,vlastne tancuje tam žobrák a pýta rohlík,DAJTE MU TIE MILIÓNY nech sa aspoň ožere.Všetko dobré do nového roku a Braňo,okrem toho že nevieš spievať tak sa o vlastnú mater nevieš postarať.tomo…

  52. Dusko píše:

    Moj nazor je samozrejme nasledovny. Norika sa ihrala uz aj s Alexandrovym prirodzenim a k peniazom sa dostala vzdy po uspokojeni velkopodnikatela v satniku svojej vtedajsej manzelky. Samozrejme, co mozem s istotou povedat je, ze Norika ma IQ vyssie ako 70 a hned uvediem dovod. Ludia s IQ pod 80 maju problemy sa obliect bez asistencie druhych. Ona sa sice obliect vie, ale nevie do coho. To ju zaraduje do kategorie stredne az stredne silne dementni, samozrejme zakladne ludske funkcie rozmnozovania sa asi existuju vzhladom na Alexandrovu R. spokojnost. Je otazne, ci vsak neboli narusene Brankovou pritomnostou. Branko by sa nemohol zamestnat ani vo Viedenskom sexshope, pretoze ani maximalna perverznost nie je kompatibilna s tak nizkym vkusom. Ich interier je vysledkom genetickeho omylu dvoch jedincov, ktorym bolo sice dozicene rozpravkove bohatstvo, ale priroda na nich az taka stedra nebola. Uprostred vybuchu Versace zakrutenych pohoviek s leopardimi bodkami a nadbytkom zrkadiel chyba iba obrovsky falicky symbol, z ktoreho by si Branko mohol na ranajky servirovat cerstvu smotanu do kavy. Skoda, ze az takychto omylov je na Slovensku malo. Inak by sice odisli investori, ale turisticky ruch by nemusel ozivovat ani minister dopravy a nikto by ho nevyrusoval pri vykonavani korupcie.

  53. alexius píše:

    Uplne suhlasim s nazorom, ze slovaci nemaju vacsinou ani sajnu o tom, o co ide Mojsejovcom. Ved nejake tie dva miliony, ktore tu ONI tahaju popod nos tym menej chapavym slovakom su nic proti tomu co takato reality show dokaze vdaka povahe slovakov zarobit. Uz teraz si viem predstavit tie obrovske mnozstva sms-iek ktore bude tento dovercivy narod posielat do tejto reality show. To budu tie prave miliony, ktore zhrabne markiza spolocne s Mojsejovcami, mobilny operatori a bohviekto este. Mojsejovci nemaju IQ ani vkus, maju iba „hromadu penazi“ (o ktorych povode nikto nic nevie), a samozrejme aj kopu dlhov, ktore „mozno“ vyplatia zo zisku tej ich show. Su to sice idioti, ale jedno vedia na 100%. Vedia, ze slovaci su strasne naivny narod, v ktorom je dostatok jedincov schopnych sa strapnit tak, ze sa za nich budu hanbit este ich pravnucata.
    Mojsejovcom musim ale uznat, ze maju jednu vlastnost rozvinutu viac, ako vacsina ostatnych obyvatelov tejto malej chudobnej krajiny. Touto ich vlastnostou je sebavedomost. Nora je presvedcena o tom, ze je ta najvacsia kocka v Kosiciach. A nieco „pravdy“ na tom asi bude, ked aj Brano v jednom interview vyhlasil, ze neznasa, ked sa Nora vozi po Kosiciach v kabriolete, pretoze sa po nej vsetci muzi obzeraju, a Branovi nezostava nic ine iba strasne ziarlit. Maju sice dom plny zrkadiel, ale Nora sa este asi do ziadneho nikdy nepozrela, a Brano ma asi sedy zakal, ked ju dobre nevidi. A mimochodom Brano, ten ktoy si mysli, ze je NAJSILNEJSI, NAJMUDREJSI a NAJVTIPNEJSI. Tento clovek, ktory sa strasne rad chvali svojim pobytom v protialkoholickej liecebni ma v hlave iba dve veci. 1- rozsiahlu databazu vulgarnych pripomienok a nadavok a 2- mnozstvo spomienok, ktore siahaju az do obdobia jeho pobytu v protialkoholicej liecebni. Predpokladam, ze to co bolo, pred tymto pobytom si asi nepamata. Musel to byt pre neho poriadny sok, ked ho pustili z liecebne domov a on zistil, ze asi ked bol poriadne ozraty, tak sa ozenil s Norou. No cisty byt nemohol. Aspon ja si myslim, ze by to normalny triezvy clovek asi neurobil.
    Ludia prosim Vas, neklesajte na uroven nizsiu ako maju Mojsejovci. Nenechajte sa strapnovat tymito ludmi. Nestoji to za tie peniaze, ktore dostane jeden clovek, a ostatnym zostane iba hanba na cely zivot.
    Keby ste cas ktory stravite pri sledovani tejto reality show, vyuzili na nieco duchaplnejsie, tak by ste mozno prisli aj na to, ako si zarobit aj bez toho, aby ste sa nechali takto zneuzivat Mojsejovcani.

  54. jano píše:

    VYHODTE UZ KONENECNE VERSACEHO A PAPULU.

  55. MARUŠKA píše:

    Ahoj Brano a Norika divam se na vaás od záčatku reality show jste otevřeny mate velké srdce Norika Vás obdivují protože j ja taky mam problemy s tym že jsem sprostá ale ja si řikam na chleba mi nikdo nedá přejí vam hodně štestí vreality shov ale i v osobným životě s pozdravem vaše obdivovatelka Maruška

  56. rony píše:

    jano a Maruska, ste tupi alebo co?
    viem, ze sem uz nepridete ale odkial ste nabrali istotu, ze toto je odkazovnik pre mojsejovcov, ak na nich nieco mate, tak im doprdele zavolajte priamo a povedzte im to.
    a nesvinte mi svojou sprostostou moju stranku.
    DAKUJEM!

  57. Mulanostylo píše:

    preco si ich berete do papule? je vam asi luto ze nemate tolko penazy ako oni. ste trapny a ubohy. pozrite ako zijete vy. ked na to maju tak nech tie peniaze rodavaju. maju asi nieco v hlave ked maju toho tolko. ked sa vam to nepaci neviem potom preco to sledujete.