SuperStar Fórum je niečo na nudu

Superstar fórum je niečo, čím sa je nutné zaoberať :-) je to fenomén ;-)
Pevne verím, že je to zásadným zdrojom tituliek Nového Času :-)
Napríklad „Black <>“ alias Peter Konček:

Mám tu jednu pikošku.Som z nz odkial je aj Black p.A takto neveim čo tu rozprava že chodi s Dvorskou ked ho pravidelne stretavam v nočnom bare zvanom Night stale s iný mi kurvami.Druhá pikoška:Neviem či ste informovaný o tom ale Black P alias Peter Konček nebol pripustený k maturitám to znaméná že prepadol.Pochválil sa už ??Mam to z overených zdrojov.Kamarátov fotrík totiž učí na elektrotechnickej kam chodí aj Blackino a ten ho k maturitam nepripustil.Tretia pikoška:Špeciálne jedneho mojho známeho zastavil Blekino senior(jeho foter) a núkal mu 20 sk len aby hlasoval za jeho syna.O ďálších pikoškách ohladne Bleckina budem pravidelne informovať. Fórum Superstar

Pozerajte aj Prečo kazíte povesť Peťovi Končekovi
Dnes som akýsi Končekoidný, tak sa len na záver spýtam, kedže muzikály nahradili hity 2004, čo bude spievať Konček? A teraz ťažšie, bude ešte spievať hity 70tych alebo budú vtedy v Novom čase titulky, že sú hlasujúci Slovaci ras… neznášanliví? :-)
Teraz Mikla: Super Robo, ideš! A minule dali Stouni celú pesničku spievať divákom, sprosté, že? :-)
Bez deda, bez deda!
Misha vraví, že reality show sú zvrátené, holt Misha, si pekná, si super, no bojíš sa, že teraz si Slováci vyberú svoju superžiariacu hviezdu, čo predá tých cédečok dvadsať/tridsať násobok ako ktorýkoľvek terajší „šovmen/ka“. Bohužiaľ ani Opatovského 400 predaných diskov nie je latka :-)
V SuperStar dva idem aj ja, budem spievať skladby Jean-Michel Jarre!!! ti du ti du du di dum.

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. smirnoffff píše:

    Stejně jsou nejlepší Samo a Katka ;-)
    A Robo nezpívá (i když možná se to učil několik hodin ;-)