Zapisujem si pre budúce generácie

Komentár pod jeden z príspevkov, ktorý som dočítal:
vies co je zaujimave? Vsetci tu na sme maju snahu pisat „zurnalistiku“ cize dlhsie utvary.
Mne sa pacia aj hutne informacie – ale pravda je, ze v mase tie kratke informacie zanikaju pretoze este nikto si nevybudoval take meno, aby som si na neho spomenul trebars cestou do prace.
A na druhu stranu – maloktory z tych blogerov bol zalinkovany kdesi mimo SME (vynimka je dusoft – ambience) a zazrakom bude, pokial Vas zacnu linkovat Cesi. Potom si mozete gratulovat ;-)
Dostat sa z izolacie „uzavretej skupiny SMEggerov“ bude mozno tazsia uloha ako docielit vysoku navstevnost ci stupajuci pocet ludi.
Navyse este tu klope na dvere kriza – zacnu sa mnozit ludia, co tu maju 2 prispevky a tym zhasli. Dalsi odpadnu po 2-3 mesiacoch, ini sa na krv pohadaju.
Popularita prinesie so sebou partu blbeckov, ktori v domneni, ze robia recesiu zacnu robit bordel… ;-)
Najzaujimavejsie bude, pokial niekto zabodne niejakou kvalitnou trefou nieco az tak, ze sa bude problem riesit existencne ;-)
Zatial schema vyvinu vcelku vychadza ;-) SME sem naliali kopec ludi, ktori doteraz pisali do diskusii a teraz si musia stat za svojou vlastnou existenciou proti tej istej bande „komentobyliek“… uvidime co z toho bude ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. Piki píše:

    Keď som odpovedal na tento komentár, hovoril som si, že je škoda to nechať zapadnúť len v komentároch a najradšej by som to napísal ako, tebou obľúbené, krátky článok… A ajhľa, ono to je tuto takto :-)

  2. Markoff píše:

    musim suhlasit s dotycnym clovekom, presne vyjadruje co si o blogoch an SME myslim, chvalia sa ze ich je cez 100 a velkolepo oznamju pocty ale fakt ma pobavi kolko z blogerov prekona aspon hranicu 20 prispevkov a nevyhori skor kvoli tomu robit nieco zadarmo len tak, nehovoriac o tom ze ak by na ich prispevky neboli linky na hl. stranke tak to cita tak 1% z ludi co dnes, takze aj ta navstevnost je dost smiesna (navyse vid toplist, preco nie su samostatne cele blogy nech sa pekne ukaze kto ma aku…)

  3. Piki píše:

    S dotyčným… S ktorým konkrétne?

  4. rony píše:

    Markoff nevie, ze som to napisal ja ;-)

  5. Markoff píše:

    neviem, tie ich diskusie tak ako skoro vsetko ostatne mam vcelku v pazi, nech si ich aj niekde strcia s ich registraciou bez moznosti uviest odkaz na svoj web tak ako to poskytuje este aj blbe zive.cz ked uz od niekoho pyta registraciu, navstevnost im zvysovat nebudem

  6. dusoft píše:

    Information overload. Neda sa to uz citat. Chodil som na titulku blog.sme.sk rad, uz nebudem. Stacia tie tri RSS v citacke.