PocketGmail a Superstar

Gmail pre PocketPC sa nasťahoval na svoju vlastnú doménu – nabudúce z PDA bežte priamo na pocketgmail.com
SUPERSTAR: Tomeček to vážne POSRAL až mi bolo ľúto KISS, Mikla predviedol svoju úroveň ale hlasom nesklamal, Koščová konečne jej to sadlo, Jaroš podobne ako Mikla, Bezdeda fakt mrkám po Tublatanke aj toto veľmi dobre – sadlo mu to…
Šindlerovej pr… spevanie perfektné a letí za Bezdedom. Aj keď u nej mi je jedno či bude spievať alebo nie ;-) Jej uhýbanie pusou pred mikrofonom sa opakuje ;-) Šindlerovej dve plus to ale zachránia…
Konček: ku-krrrrrrrrrrrrrrrr-inting = kto hovoril, že ma hlas? Vypľúval pri refréne sople z hrdla.
Čojaviem favoriti idú ku dnu. Tomeček keď dnes nepadne môže si gratulovať, s Miklom majú asi rovnako fanúšikov, takže to bude boj. Bezdeda letí suverénne nahor.
Poradie u mňa: Bezdeda, Šindlerová, Predná, Koščová, Kotuľa, Mikla, Konček, Jaroš, Tomeček

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. jej bývalý píše:

    Bola to slabota, spev na figu a dorazilo ma oblečenie niektorých superžiarivých. Aspoň s úcty k šedinám otcov a materí si kostýmový poradca mohol pozrieť aspoň jednu fotku spevákov toho obdobia.
    Nevravím, že vtedy neboli v šoubiznise uleteno poobliekaní ale to čo spravili z Prednej, to už je hádam priďaleko za hranicou vkusu.

  2. ErikG píše:

    Rad by som vedel, ci, a kolky sa poculi. Nie je mozne, ze zrazu bolo skoro vsetko falosne. Ozaj, poculi sme rovnakeho Miklu? Lebo to co som pocul ja, nemalo s hlasom vela spolocneho.

  3. dusoft píše:

    [2] Mikla: Tak tak.
    Odposluch s tym az tak nesuvisel, ale nutnost pohybovat sa a tym dochadzali o dych, resp. sa nemohli sustredit uz iba na spev.

  4. stara raketa píše:

    Bezdeda je vraj milacik nastrocnych fanyniek. musim povedat, ze zaspieval bezchybne, takze u mna Nr. 1. neuveritelne usmieva. odzbroji nie len ladovu kralovnu, ale aj mna.
    Mikla – cakala som, ze predvedie dake tancoke. nic. je jasne, ze v medvedom kozuchu sa neda robit tancoke, ale potom zas treba spievat. skoda, lebo je fakt seksi. taky protiklad Bezdedu.
    su ako nebo a peklo. :-)