Plugin na obsluhu vypaľovačky pre FAR manager

Pochyboval som a FAR ma presvedčil o svojej pravde, ukázal mi svetlo, tak ako to svetlo ku mne prináša ešte z čias p.n.f. (pred našim FARom) vo svojom prvom svetskom prevtelení Norton Commander a jeho lepšom ja Volkov Commander. Áno, rozhranie FARu láka svoje
ovečky činmi kňazov pluginu.
Screenshot
Existuje vraj platený FARburn ale je tu aj všetkých milujúci freewarový NeroCmd Shell na download pretože len lepší budú lepšími a nakoniec spasení doširoka doFARoka.
Burn s Tebou, FAR!
Inšpirované PN: Vypalování přímo z Total(Win)Commanderu
Update: vnútri ešte pár praktických poznámok


Tak som si to odskúšal a možem teda poradiť: Máte FAR? Máte vypaľovačku? Musíte mať tento plugin!
Nakopírujte klasickým spôsobom plugin do adresára s pluginmi a ako zvyčajne vypnúť FAR a znovu zapnúť. Potom treba nastaviť plugin v Options, Plugins configuration, NeroCmd shell a tam si pozmeňte čo potrebujete (vaše najčastejšie nastavenia, aby ste sa nezdržovali pri vypaľovaní).
Samotné vypaľovanie funguje tak, ze označíte Insertom súbory a adresáre na vypálenie stlačíte F11, NeroCmd shell (malo by to ísť nastaviť ako klávesová skratka).
Zobrazí sa menu: Write CD (prednastavené a preto na zápis stlačte iba Enter), Get CD Info, Quick Erase, Erase, Drives list, Load CD, Eject CD, About, Create Image, ATIP.
Po zvolení Write CD sa zobrazí to isté okno ako pri konfigurácií (už viete, prečo ste si to predvypĺňali) a po stlačení Enter sa už vypaľuje a tu nastalo moje prekvapenie. FAR totiž nenakopol Nero a iba využil jeho rozhranie (nie vizuálne) a rovno zobrazil teplomerový ukazateľ vypaľovania. Samozrejme ide nastaviť aby sa toto indikačné okno dalo posunúť vo FARe do pozadia.
CD mi vypálilo bez problémov a vie to samozrejme aj DVD.
Burn s Tebou, FAR!

Môže sa Vám ešte páčiť...