15 minút bez STV

Prezradil niekto tým oduševnelým aktivistom „prepnite na 15 minút z STV na inú televíziu“, že píplmetre fungujú trošku inak ako hlasovanie za Kuřátka zapínaním svetiel v bytoch?
Mám veľmi silný dojem, že si tu zopár inteligenciu predstierajúcich mediálne známych tvári premietlo svoju naivitu cez rontgen.
Viac Peoplemeter a Peoplemeter
Result: takže kľudne môžete „protestovať“ a zároveň si na STV niečo pekné pozrieť.
PS: nabudúce budeme protestovať za práva slovenského filmu, ešte musíme počkať kým sa zdvojnásobí počet slovenských filmových režisérov (vraj už zmaturoval).

Môže sa Vám ešte páčiť...

8 komentárov

  1. Piki píše:

    Myslíš, že si na Kuřátka si ešte niekto pamätá?

  2. tomáš b. píše:

    no, možno aj chápu peoplemetre, ale dosť ťažko by sa vysvetľovalo „prosíme LEN TÝCH divákov, ktorí majú doma peoplemetre, aby sa o ôsmej na pätnásť minút odhlásili“ – takže zrejme len vsadili na to, že bežní ľudia nechápu, ako peoplemetre fungujú a že ich asi ťažko zmerajú…

  3. marysa píše:

    Piki: Ja si Dvořáka pamätám :) aj tie rozsvietené bytovky…

  4. pyro píše:

    ja si pamätám to, ako u nás zvonil sused, či nemáme požičať 100W žiarovku :)

  5. Heňo píše:

    Možno to s týmto až tak priamo nesúvisí a možno táto debata už dávno zdochla, ale aj tak sa chcem spýtať jednu vec.
    Kde sa dajú nájsť výsledky píplmetrov? Je to tajné? Doteraz som to nikde nenašiel.

  6. rony píše:

    na piplmetroch sa dohodli tie telky spolocne, k tomu myslim zalozili prislusnu s.r.o., nacim asi pohladat. ja moc netusim kde a co presne. zrejme maju dohodu, ze ta s.r.o. to technicky zabezpecuje a v organoch su zastupcovia tych tv, takze vysledky su tym telkam podavane neverejne a co s nimi kto narobi je uz ich vec. urcite asi existuje nejake verifikovanie vysledkov, aby sa dali pripadne klamlivo podavane vysledky riesit.

  7. Heňo píše:

    Mna to zaujima okrem ineho aj kvoli tomu, ze by som rad videl, ako to vyzera s reklamou pocas programu. Skratka ci to aj ostatni robia tak ako ja, ze ked ide reklama, tak to proste prepnem, az dokym reklama neskonci a ked aj je na inom programe reklama v tom istom case, tak proste prepinam dovtedy, dokym nenajdem nejaky program.
    Markovic Pod lampou vytiahol taky graf, kde ukazoval tych 15 minut. Ja by som tiez chcel mat take grafy. Myslim si, ze vysledky piplmetrov by mali byt verejne dostupne.

  8. rony píše:

    [7] je to dohoda televizii a ani jedna z nich by nesla proti sebe, keby sa tie vysledky zverejnili kompletne, chcu mat aj tak vladu nad tym. Ma potom lepsiu poziciu pri predaji reklamy.