Skrinka na PC

Už hodnú chvíľu uvažujem o vhodnom riešení pre uloženie počítača. Zásadnou podmienkou je vhodné prevedenie – čiže žiadna rámová konštrukcia z trubiek ala IKEA. Ďalšie podmienky sú:

  • umiestnenie malej skrinky barebone ale aj subwofferu (zatiaľ sa mi nepodarilo kvalitne prepojiť výstup z PC do klasického domáceho kina,
  • najlepšie uzatvárací systém alebo nanajvýš predná strana otvorená s možnosťou skrytia kabeláže,
  • mobilná schopnosť presunutia – koliečka alebo možnosť ich namontovať,
  • predstava je niečo ako nočný stolík s výškou 50 až 60 cm, pričom sa počíta s možnosťou premiestniť LCD z neho aj na inú plochu,
  • pôvodne som mal naivnú predstavu v riešení s konzolou pre LCD ale to by možno nebolo stabilné.

Notebook sa mi nezdá príliš praktický a 19″ LCD je lepšie ako 14″ v notebooku a zároveň sa mi nechce neustále odpájať a pripájať notebook – praktickejšie mi príde celú skrinku presunúť od steny prípadne prehodiť LCD na stolík.
Moje doterajšie riešenia: klasický PC stolík je málo mobilný a viacmenej vyžaduje umiestnenie očami k stene. Umiestnenie na „konferenčné stolíky“ je zasa bez skrytia káblov.
Hypotetickým riešením je umiestnenie skrinky počítača do nábytku ale ten je na proťajšej stene :-)
Nečakám, že sa mi niekto podelí s vlastnými riešeniami pretože zrejme sú to aj riešenia ako: PC v detskej izbe, klasický PC stolík v spáľni či izbe so stoličkou.

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Jamesek píše:

    Pojizdny kontejner na miru udelany na pc .. jinak to nevidim. Dotazy a podrobnosti na mejlu ci #icq .. ;)

  2. Tibor píše:

    Kedysi este na intraku som si z brigady doniesol kontajner ku stoliku so 4-mi suplikmi. K nemu som priskrutkoval 2 hranoly, ktore precnievali na jednu stranu (tam som polozil komp), na ne 4 koliecka zo spodu, monitor na vrch mal som pojazdny komp… Bohuzial nemam foto…
    sovis@acp.sk

  3. rony píše:

    [2] hej, uz mi je jasne, ze sa dorabaniu nevyhnem :-) zatial hladam nieco, kam dovnutra napcham aj komp. a co umozni namontovat koliecka a pritom to nestrati stabilitu.