Markoff slávi návrat k SW a HW

Po takmer roku vydal Markoff freewarový výber. Práve tieto príspevky mu vo svojom čase prinášali svoju mieru popularity.

Môže sa Vám ešte páčiť...

13 komentárov

  1. Tomáš Ulej píše:

    {„Svoju mieru „popularity““ mu davali najma nemierne vyjadrenia velmi verne pripominajuce cloveka arogantneho. Svojho casu som sa najma bavil na tom, co o nom napisal Hulan. Paradoxne som maval vzdy pocit, ze ti dvaja by si mohli ruky podavat.}
    vsetko medzi {} je moj a len moj nazor. Dakujem.

  2. Markoff píše:

    rony, ale nikde tam nepisem ze to budem pravidelne vydavat, dik za link ale netreba to zvelicovat
    ulej, nepovazujem za arogantne ked niekto hovori pravdu aj ked mozno nie diplomatickou formou, za arogantne povazujem ked niekto hlasa sebavedome nieco co nevie vyargumentovat

  3. Tomáš Ulej píše:

    nechcem dalej flamovat, aj ked uznavam, ze moj prispevok bol flamoveho charakteru. Takze moj posledny post.
    Myslim, ze je mozne vyargumentovat aroganciu na konkretnych prispevkoch, ktore si svojho casu (pred cca dvoma rokmi) pisal a tiez vyargumentovat, ze si pravdu nehovoril. Napriklad ked si pripisoval pisanie mena „Thomas“ pod mojimi clankami „situacii v mojich trenirkach“ a nazval si ma kvoli tomu „onanistom s malym penisom“ (:-), hoci pravda bola taka, ze som meno Thomas nosil z ucty k mrtvemu velkemu cloveku ktory mal rovnake meno ako ja (toto pravidlo bolo zavedene este pocas jeho zivota kvoli oddeleniu nasich aktivit a rozhodol som sa ho dodrziavat aj po jeho smrti).
    Teda skutocne si vzdy hovoril pravdu?
    Uznam ti, ze si vzdy patril k ikonam nasho internetu (a aj relativne znamym). Spolu s Frankom zo Sisky napriklad, aj ked on bol pravde urcite vernejsi a aj o dost plodnejsi. Len ta vasa kontroverznost vas silne spaja.

  4. Markoff píše:

    za tamto som sa ti ospravedlnil a vytrhavanie veci z kontextu ti ide naozaj dobre, v prispevku som mal pravdu, kazdy sa moze presvedcit:
    „Inu, ako keby nestacilo, ze ma male Slovensko x PC serverov zase sa akysi onanista (Thomas Ulej, aj ked je to Tomas uz len podla e-mailu, to h asi znaci situaciu v jeho trenkach :-)) rozhodol zalozit si vlastny (obdoba nasej politiky a stran). Ako to dopadne mozete vidiet sami. Samotny clanok o BSA je absolutne nezazivny a nedozviete sa z neho nic nove, len to co vecne BSA opakuje a musi za to platit, kdezto u niektorych pablbov jej ochotne poskytuju priestor pre vyjadrenia sa, aj ked jej pravomoci ohladne nelegalneho SW su asi take ako moje ci vase“
    cely prispevok je pod titulkom Propaganda BSA na Disk.sk
    http://markoff.szm.sk/m004.htm
    ze som mal pravdu sa kazdy moze presvedcit, ked vznikol disk.sk vravel som ze je to zbytocne co sa ukazalo neskor pri jeho zaniku a prechod pod kridla inych kde mohol autor posobit rovno od zaciatku bez uplne zbytocneho zakladnia si svojho „serveru“

  5. Tomáš Ulej píše:

    1.) ospravedlnenie som nikdy nedostal, navyse toto je iba priklad
    2.) server zanikol po dvoch rokoch, tak aby som ti raz mal aj ja co vyhodit na oci – „Stavim sa, ze o niekolko desatroci, ba priam mozno i rokov tvoja stranka markoff.biz zanikne, co je dokazom toho, ze uz dnes 10.9.2005 bola zbytocna“.
    Verim, ze Ronyho Spravodaj bude vtedy este funkcny, aby som ti to do rozluckoveho clanku vedel nalinkovat :-)

  6. rony píše:

    Mne osobne musite priat iba dobreho zdravia a stabilne prijmy ;-) A potom sa mozete obaja hadat, kto viac vydrzi ;-) lebo iba ja sa musim citit dobre ;-)

  7. tomáš b. píše:

    Nedá mi nevyužiť túto milú príležitosť aj na pripomenutie Markoffovej predpovede z októbra alebo novembra 2004, že projekt blog.sme.sk vydrží maximálne pár týždňov alebo mesiacov :-)))
    Ako povedal klasik, predpovedať je vždy ťažké, ale najmä keď ide o budúcnosť…

  8. Markoff píše:

    nebezite ani rok, 99% clankov su hovadiny, kvalitni autori koncia a pisu menej a menej, ked to ty vidis ako pokrok…

  9. tb píše:

    markoff, poznáš ten vtip: …ale my aspoň nelynčujeme černochov? :-))
    Si rozkošný :-)

  10. rony píše:

    pani, komplimenty si vymienajte uz v sukromi ;-) ale pripadne sa pochvalte ak by vam vztah vysiel ;-)

  11. mekele píše:

    viac takychto prispevkov, akurat odporucam zmenit rubriku na „bulvar“:)

  12. rony píše:

    [11] som v tom nevinne, moj prispevok mal 1 riadok a bol ciro technicky ;-)

  13. mekelle píše:

    [12] to je ta najrafinovanejsia provokacia:)