30gigs.com inside: pozvánky mám

Vďaka Ottymu mám konto na 30gigs.com, čo je mailové konto s 30timi gigami priestoru na maily. Mám sedem pozvánok a pokiaľ ste šialení zberatelia, poskytnem. Avšak na reálnu prácu vám BOHATE stačí GMAIL.COM a to mi verte… je totiž zúfalo nepoužiteľný (ten 30gigs)
Pozvánku pošlem iba tým, ktorí poznajú moje konto na GMAIL resp. sa dopátrajú k môjmu kontu na centrum.cz
Nežiadajte ma cez formulár na email tu na tomto webe (kontakt e-mailom), naozaj musíte moju adresu POZNAŤ!

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. Kozo píše:

    Musim suhlasit. 30gigs.com je velmi uboha napodobenina webmailu. To uz radsej mailnation.net, ak niekto ma nutkanie skusat stale nove a nove freemaily.

  2. ronan píše:

    mno, ja bych se docela rad podival, jak to vlastne vypada, docela rad srovnavam konkurencni freemaily. vzhledem k tomu ze tvoji adresu neznam a ani se po ni nejak netouzim pidit, tak se bez toho obejdu:)..
    Vite, co me ale vadi? Ono je sice hezke, ze muzu mit freemail s kapacitou tretiny meho harddisku, ale mnohem lepe bych vyuzil nejaky FTP prostor o tehle kapacite, co bych za nej dal! To ale nikoho nenapadne, proc? Zadarmo sezenete max 250mb prostor na webu, a to jeste budete radi, jestli nebudete muset zadat provozovatele serveru, predem ukazovat svoji prezentaci apod.. A to nemluvim o reklame, tu snad uz chteji skoro vsude (tam kde nabizeji vetsi kapacitu). I ty 2 GB na Gmailu jsou mi k nicemu, ale teoreticky se to da jeste vyuzit.. Na co proboha tricet??

  3. rony píše:

    mailnation je este horsi, uvodna stranka sa mi zufalo pomaly natahuje a ked som sa registroval, opakoval som to 10x, potom som sa 10x pokusal prihlasit. Prvy pokus zobrazit stranku zlyhal na nedostupnosti servera ;-)

  4. ja te nezadam :) ale na gmail se nedostanu, ja probuh nevim PROC ! tak jsem zvedavej, kdybych 30gigs.com zkusil… ale tvuj mail asi vazne nenajdu :)

  5. rony píše:

    a neskusite trebars uvodnu stranku Spravodaja? To je ta pekna swiftacka ;)

  6. ronan píše:

    Dominique von Tralala: hh, nejspis proto, ze gmail je taky jen na pozvanky – je jich ale vsude dost, dokonce existuji specialni stranky s tisicemi pozvanek. krome toho, kazdy, kdo ma gmail, muze rozdat 100 pozvanek, jejich pocet se ale pravidelne obnovuje.. takze hledej smudlo, nebo mi dej mail a ja ti jednu poslu:))