Vyriešené: Držiak na PDA do auta

Drziak na PDA do autaNávšteva chrámu Tescosti nezlyhala a našiel som tam držiak na mobil, do ktorého sa vošiel aj môj IPAQ H2200. Cena maximálne priaznivá 189,-Sk.
Sprvu som videl na jeho modrom kartónovom obale cenu a chýbajúce pridržiavajúce boky a nápisy na škatuli tvrdili, že mobil je prichytený magneticky. Po vybratí zo sklenej skrinky však bol omyl obráteny. Premeral som pri maximálnom roztiahnutí tých bokov, že akurát H2200 sa tam zmestí po miernej úprave. Tie boky sú vystlané asi centimetrovou tvrdou penou a trochu som z nej odrezal rovnobežne so zadnou stenou (držiaka aj PDA) a tak vznikol taký priestor aby som zasunul PDA a zároveň tá pena držala PDA proti pohybu dopredu.
V aute som trochu problematicky hľadal miesto – prísavka potrebuje hladkú lesklú plochu. Našiel som hneď viac vhodných pozícií: ľavý dolný roh predného okna z pohľadu vodiča s nazeraním na PDA vľavo od volantu, ďalšia pozícia je bočná vnútorná stena v stredovom stĺpe až dole, takže PDA je pod ovládačmi klimy a ventilácie, vpravo alebo vľavo od štrbiny CD prehrávača.
Ohybné rameno sa mi však zdá príliš dlhé a zrejme to bude celé pri jazde hodne kmitať.
Update: nekmitá

Môže sa Vám ešte páčiť...

7 komentárov

  1. Mayo píše:

    „Ohybné rameno sa mi však zdá príliš dlhé a zrejme to bude celé pri jazde hodne kmitať.“
    to už máš tak, keď sa šetrí :-)

  2. rony píše:

    [1] Ty mas nejake s husim krkom, ktore nekmita?

  3. Fifteen píše:

    skus prilepit o pristrojovku … mac gyver vladne svetom tak ako obojstranna lepiaca paska :-)

  4. Fifteen píše:

    este ma napadlo odstranit husi krk celkom dole a spravit nejaky pevny mount na pristrojovku …

  5. rony píše:

    [4] to je prilis pracne ale ak najdem kdesi drziak priamo do mriezok na pristrojovke, tak sa mi bude asi hodit.

  6. Matus píše:

    Super, dik moc za tip, bol som si to kupit, upravil som to podla tvojich rad a je to super… som usetril, lebo povodne som chceldrziak DICOTA Keeper I, ale ten stoji v maloobchode 1079,-Sk s DPH takze paraaada.

  7. Miro píše:

    Zdravim, dnes je 10.01.2006 a bol som v TESCU v BA Petrzalka a BA Zlate Piesky a nic podobne nemali… aj ja by som chcel… maju ho este niekde?