PDA: Porovnanie DELL AXIM A IPAQ 3970, porovnanie offline webreaderov

Pokiaľ chcete poznať praktické skúsenosti s obomi PDA prečítate si ho na PALMARE. Autor sídli na http://www.continue.cz/.


Nepracoval som s dotyčným IPAQom, ale uznávam praktické nedostatky: slabší displej AXIMu.
V každom prípade, netreba mať pocit, že je nepoužiteľný. Samozrejme aj napriek tomu, môžem ja osobne AXIMa doporučiť každému, kto radšej kupuje CF karty, ostatné je už v článku na PALMARE.
Testujem momentálne systémy AvantGo, Mobile Favorites a World Off-Line.
AvantGo – povedal by som, že je ideálny až na to, že si čas od času povie, že nejaký linky proste nestiahne. Nevie poriadne mirrorovať pooh.cz, vnorené linky už nie sú v PDA verzií.
Mobile Favorites mi odporúčal MedvídekPú z POOH.CZ, ale nejako som nezistil ako si dať sťahovať aj vnorené linky. Teda pre mňa nepoužiteľné, inak komfortné – proste práve zobrazenú stránku pridám do Favorites..
World Off-Line – pooh.cz sťahuje poriadne, ostatné stránky tiež. Niekedy sa mi zdá, že niektoré stránky nestiahne (zrejme moc dlhé). Mohol by vedieť konvertovať obrázky na menšie, a hlavne, nech pri synchronizácii nečučí na celú obrazovku, nech keď nie je na internet dostupnosť, nech nezmaže to čo mal nahraté predtým. Fakt, že mirroruje samotné PDA mi relatívne dáva pocit, že mirrorovanie je pomalšie. Mohol by vedieť aj RSS a k nim rovno aj sťahovať príslušné celé články. Potom to je bezkonkurenčný software.

Môže sa Vám ešte páčiť...