Best Blonde Joke Ever už z roku 2003

Starému vtipu sa najlepšie smeje. (pre tupších, klepnutím na podčiarknutý text sa zobrazí akurát populárny blondýnový vtip ale už z roku 2003, keď ho zachytil Spravodaj).
Pekné je ako si Reflex opäť spravil zdroj na zapísmenkovanie bieleho papiera a chytil sa aj blondedžouku. Rozoberať duševné pochody ľudí, ktorí sa zacyklili na Livejournal mi už príde útok na žalúdok. Ale zavŕtam ešte do objavu, prečo sa Patrick Zandl pre tento rok rozhodol vykašlať na verejné exhibície na Marigolde. Tie sú vraj tiež k nájdeniu na Reflexe. Čarovné. Blogy sú už prakticky unisono témov pre papierových pisateľov. Prečo preboha?
Viac ako fakt, že najviac divnokomentátorov, ktorí apelujú na morálku, etiku a akéeštesprostosti, je práve mužov, ma potešil tento článok z dgx. Takže som mu venoval zatiaľ dva tajomšie komentáre, ktoré si prečítajte miesto aktuálnej dávky blbostí priamo zo Spravodajských vĺn.
Kráľovsky som sa pobavil u DGX a dorazil som sa u Vesmírnej pechoty, teda presnejšie na vesmírnych kadetoch. Linky nájdete v nekomentovaných odkazoch.
Počkáme ešte tak týždeň kým doklikajú poslední pátrači po blonde joke… a snáď sa ešte zasmejeme na etických výčitkách voči nám, ako inak, sviniam perlivým :-)

Môže sa Vám ešte páčiť...