Firefox – zlé správy prichádzajú

Presun zatváracieho tlačítka záložky priamo na jej uško je, povedal by som, krok pre uspokojenie „vývojárskeho“ marketingového ducha. Pozrite, tu je to vidno ako pracujeme.
Ups, lenže mne ten krížik vpravo priam magicky učaroval. Viac jasnapaka
Ževraj sa popri týchto náročných úlohách (neviete ako sa volá ten Nemec, čo mi neustále premiestňuje ovládacie prvky aplikácií?) pracuje, presnejšie brainstormuje, aj na chybe, ktorej krycie meno je Memory Leak.
Spravodaj to považuje za ZLÚ správu.

Môže sa Vám ešte páčiť...

7 komentárov

  1. dusoft píše:

    Krizik na zalozke setri cas a mys. Pouzivam extension tabX asi od verzie 0.7, ktora presne toto uz davno pridava. Nevidim na tom nic zle, naopak, je to z haldiska pouzitelnosti vitana vlastnost.
    Na MemoryLeak sa stale stazuju ludia z Windows, ale mne na tom Linuxe nie a nie sa zjavit.

  2. rony píše:

    [1] kazdy ako chce mat krizik ;-) mne proste pripada na zalozke zbytocny, radsej macknem stredne ale to nikdy nerobim. :-)
    Mne nerobi memory leak ani na windowse.

  3. Bystro píše:

    Pouzivam Tab Mix Plus, ktore dokaze krizik do zalozky prirobit, ale tiez mi tam nevyhovoval. Ked som mal otvorenych vela zaloziek (20?) a prepinal medzi nimi, casto som sa trafil do krizika namiesto do zalozky :) A zalozku zatvoril :( Tab Mix Plus vsak umoznuje krizik schovat a namiesto neho nastavit dvoj-klik na zalozku, ktory ju zavrie – a to mi plne vyhovuje…

  4. Dano píše:

    Mne krizik na zalozke nevyhovuje. Ma ho tak Opera (to je dovod, preco ho chcu tam?) a vzdy ked chcem zatvorit tab mysou, musim 2-3 sekundy hladat, ktoryze to tab mam vlastne otvoreny. Na FF kliknem vpravo hore a je.

  5. dusoft píše:

    Vobec sa neobavam. Ak bude krizik standardne pridany, ja si ho necham a vy ostatni budete mat extension TabXMinus alebo DisableTabX a mate to v pohode.

  6. rony píše:

    [6] :-) len v to dufam ;-) chvilu som naozaj skusal mat krizik v zalozke, ale iritovalo ma to :-)
    A to nespominam este Maxthon ako to ma on poriesene a este bez moznosti to -vyznamne- zmenit podla mojej potreby uz vobec nie. Takze som heppy aj z toho, ze ma varuju vopred ;-)