iTalk – mobilný telefón od Apple je nakoniec pravda?

Pozrieť si video o iTalk telefóne a je tu máj, lasky čas.
Kĺby sú geniálne jednoduché, ako to len Motorola vie. Zároveň to nie je skladačka ale roztváračka. Oba diely odklopím a zaklopím a mám pred sebou veľkú širokoúhlu obrazovku na celú plochu. Že to bude multimediálny telefón je viac než isté. Video samozrejme, zvonku tlačítka pre ovládanie hudby…
Chceme ho?
Spravodaj hovorí: má to ešte zopár otázok, ktoré video nezodpovie. Napríklad synchronizácia s utlčeným programom a pár ďalších drobností. Máme tušenie, že aplikácie by boli založené na Jave a tú sme my už pochovali v roku 2003.
A možno je iTalk iba blbinka k iPodu… ;-) Však?

Môže sa Vám ešte páčiť...

9 komentárov

  1. dusoft píše:

    Mna by zaujimala odolnost takehoto riesenia – fotaky, ktore mali vyklapanie a otacanie obrazovky, koncili dost casto vylamane.

  2. rony píše:

    moje nikdy. v absolutne bezchybnom stave.
    uvazujeme ale hypoteticky, tamto zariadenie, nemozno „zlomit“ pretoze sa otaca na dvoch klboch pricom vyklapacia cast opise skoro cely kruh.
    nikdy som nevidel ani nepocul o cloveku, ktory by zlomil vyklapacku. ak ma niekto pocit, ze to urobi, zrejme si vyklapacku nekupuje.
    ja som zasa viac za vyklapacku ako za bezny telefon ale netvrdim, ze je to objektivne lepsie riesenie.

  3. classic píše:

    pekny kus ale vidim to s nim dost zle v momentalnej konkurencii

  4. dusoft píše:

    V poriadku – ked moze iPod prezit pady na zem, preco nie takyto telefon.
    Bude to ale stylova zalezitost – ludia chcu lacne telefony, nie drahe a tento bude pravdepodobne drahy (politika Apple). Takze opat pocit exkluzivity u telefonu pre ludi od designu, dobry tah.
    A tvoj argument ohladne toho, co dokaze, je opat padny – video bude zjavne sucastou, len musi ist o otvorene formaty a nie vselijake proprietarne formaty od Apple.

  5. rony píše:

    [4] zabudol som povedat, ze v dobe pisania prispevku som vedel, ze ide o fake, teda skor snenie fanusikov. preto som pomocku k odhaleniu zahrnul do poslednej vety :-)

  6. dusoft píše:

    ja som uz predtym videl novy ipod video na google video a oznaceny ako fake, ale tuto citam seriozny zdroj a tak si myslim, ze prinasa fakty. no a ty takto ;-) a este ani v kategorii jokes to nebolo.

  7. 21 píše:

    Kdeže lámať. Na vlastné oči som videl vyklápaciu NOKIU (tú z tých nových, tá čo má anténu) ako sa jej _artritický kĺb_ rozpadol sám od seba.

  8. rony píše:

    [7] nokia? to, ze robia vodku este neznamena, ze robia mobily.

  9. emmacore píše:

    [8] True true. Nokia nic nevydrzi. Najlepsie boli stare Ericssony. 688 som v opitosti hadzal o zem vysvetlujuc ostatnym, ze ma kovovy ram a nerozbije sa. Vydrzala. Potom mi ju hodili do piva. Vydrzala. T610 odisla po 2 a pol roku. Prestal fungovat reproduktor a to som ju vykupal iba raz a ani nie v pive, ale normalne vo vode, vo vani.
    Este k Nokii. Dnes som bol s kamaratom, co kazdych par mesiacov meni mobil. Vacsinou si vybera Nokie. Momentalne ma N70. Zatial mu v servise 2x nahravali novy firmware, lebo mu stale nieco nefunguje. Teraz sa mu svojvolne menia melodie zvonenia a obcas sa zvonenie vypne uplne. A to tam nic neinstaloval. Servisaci mu povedali, ze ked pride stvrty raz, daju mu novy telefon :-) Z toho by mohli urobit sutaz „Ziskaj novu Nokiu“.
    Ale aby som len nenadaval. Nokia 8210 mi dobre sluzila par rokov. A aj dost vela vydrzala.