Novinky pre mobilné hračky

PDAActiveSync synchronizuje výhradne s MS Outlookom. SyncExpress sa snaží pomôcť ľudom, ktorí si z nepochopiteľných (ale berte si to ako pokus o vtip) príčin obľúbili Outlook Express. Viac msmobiles
Nový Ipak RW6828 je v predaji a mne sa nechce páčiť. Áno je to už lepšie ako kockaté obrazovky ipakových telefónov. Spodná časť je však akási veľká a obrazovka sa zdá utopená. Design n311 od Acera je zďaleka lepší.
*Moto Q od Motoroly* vraj mal dostať rolovacie koliečko. Viac na msmobiles a všimnite si tam aj zmienky o MS Office pre WM (použitý v Moto Q) a verzií Office Mobile, čo má byť prezerač Office dokumentov pre menej schopné mobily (bez dotykovej obrazovky). Moto Q sa už predáva.
Nielen vývojárov poteší samostatný emulátor Windows Mobile.
Finálna verzia Opery pre PocketPC už je na svete. S podivom si ju budú inštalovať najmä používatelia „veľkej“ Opery a to napriek faktu, že zrejme nemajú moc spoločného a mobilná Opera nevyťaží nič z GUI veľkej sestry. A podstata mobilných zariadení skôr nahráva prehliadačom, ktoré su v nich hneď po ich zakúpení.
*Synchronizácia Google Calendar s mobilnými zariadeniami* nedala na seba dlho čakať. Companion Link momentálne podporuje zariadenia s Windows Mobile. Ostatné „operačné systémy“ pre mobilné zariadenia mimo Blackberry a PalmOS majú hodenú rukavicu. Správu si prečítajte celú, ide naozaj o jednu z najzaujímavejších informácií.

Môže sa Vám ešte páčiť...