Škoda Roomster základom pre tereňák

Škoda sa možno priklonila k názorom, že sa Roomster nepodaril. Vtedy sa skúša využiť premrhané investície. Z Roomsteru sa možno urobí vyhladením terénne auto.
Bude to ešte niekoho zaujímať, keď škodovky si kupujú najmä tí, ktorí vyžadujú veľký vzdušný priestor v kufri?

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. 21 píše:

    Podľa mňa neškodovkárom je ťažko súdiť dizajn a tiež aj ostatné atribúty škodoviek. Tie automobily majú celkom svojráznu estetiku a Roomster sa majiteľom (pre iných rovnako nevzhľadných) fábií zrejme páči. Myslím, že Roomster sa bude na mnohých trhoch slušne predávať a tipujem, že minimálne vo V4 predbehne Kangoo, Merivy a ďalších konkurentov.

  2. MiPo píše:

    [1] „Tie automobily majú celkom svojráznu estetiku…“ Svojráznu? Veď VW, Škoda a staršie Seaty majú takmer identické prvky nielen v interiéri ale aj navonok. Čo je potom svojrázne???

  3. 21 píše:

    Napriek tomu, že aj taký Jaguar Jaguar S-Type R má niektoré súčiastky spoločné s Fordom Fiesta mi tieto dve autá nie a nie splynúť. :)
    Produkty Porsche, Audi, VW, Seat a aj Škoda sú (boli a budú) dostatočne rozlíšené a to nielen dizajnom. V rámci koncernu sú bežným fanúšikom emotívneho dizajnu určené seaty, škodovky si kupujú, hmm, napíšem že praktickí ľudia (nemusí to nijako súvisieť s množstvom peňazí, napríklad zakladateľ IKEA po Švajčiarsku žíha na Octavii). Na druhej strane chápem, že majitelia škodoviek, obzvlásť tých oblepených, budú tvrdiť niečo iné. Ba dokonca si myslím, že ani každého majiteľa zánovného Zetora vždy nepresvedčím o tom, že pri dizajne jeho mašiny sa myslelo skôr na praktickú stránku ako na aerodynamiku, priestor na spojler a podobne. ;)

  4. heh píše:

    Hahaha, ještě by to chtělo trochu sledovat dění, co? To bys možná zjistil, že Yeti byl jako koncept představen už loni v Ženevě a jeho vývoj běží nezávisle na Roomsteru. Takže než bych vypustil větu o nepovedeném Roomsteru, přečetl bych si být tebou třeba tyhle přes rok staré články…
    http://www.autorevue.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=4966
    http://news.auto.cz/aktuality/skoda-yeti-male-suv-a-la-roomster.html

  5. rony píše:

    [4] vdaka za osvietenie. Vo vetach sa vyskytuju slova „mozno“, co dost naznacuje. Nepodavam fakty, iba mam dojem. Ze nemam informacie o planoch skodovky je mi jedno :) Pozrel som sa na dva obrazky.