Pekné ešte viac

To jsou paradoxy
V baráčiku Vám firma na strop namontuje vedenie. Jedného dňa sa toto vedenie uvoľní a svojou váhou pôsobí na rúry pod ním. Poviete si havária.
Pretože vedenie je majetkom veľkej firmy, tak požiadate o nápravu, keďže hrozí havária. Servisáci veľkej firmy sú však trošku komótnejší, takže dostať z nich, kedy priletia riešiť havarijný stav spôsobený ich predošlou šlendriánčinou je proste nemožné.
Takže si zavoláte machrservisákov, či môžu poriešiť provizórne tie padajúce vedenia ohrozujúce život. Machrservisáci vedia, čo môžu a preto kontaktujú dispečing veľkej firmy.
Tam im povedali, že o o tom vedia a nech nerobia nič, lebo je to ich zariadenie a platili by škody…
Čo z toho vyplýva: muselo by niekoho prizabiť, aby pohli zadkom a napravili zatiaľ iba zle urobený montážny výkon. Zrejme majú v smerniciach až riešenie nimi spôsobených škôd…

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. dusoft píše:

    Preco mi to pripomina telekomunistov, nech ich je meno Slovenske Telekomunikacie, Slovak Telecom ci Deutsche Telekom alebo dokonca T-Com.

  2. rony píše:

    [1] to su silnejsie kable :-) skutocna udalost.
    Citatel Spravodaja mozno nevie, ze redakcia nepocituje nutkanie byt klientom telecomu a tym je usetrena podobnych udalosti :-)

  3. azure píše:

    treba buchnut nejaku sumu (radsej viac ako menej) ako vycislenie skody, ktora nasledkom necinnosti vznikne. a ze od nich budes pozadovat nahradu skody. VZDY pytat meno cloveka, s ktorym jednas. a nezaskodi tvarit sa hodne arogantne. plati to od vodarni, cez t-com az po hornbach :) zivot je pes..