Pekný web: Zelenina ovocie

Pekný fluidný eshop dodávateľa jedla hneď napovie, čo je to za stránka. Chlapíci so škatuľami mi hovoria „dodávame“. Menu vľavo povie, čo dodávajú. Farby sú zvolené presne tak, aby vo mne pôsobili zdravo a čerstvo. Užijú si najmä ľudia s väčšími rozlíšeniami, ktoré umožnia zobraziť stránku na väčšej ploche.

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. Vilém Málek píše:

    Opravdu, na svém rozlehlém monitoru s vysokým rozlišením jsem si skutečně užil. Především bloudění a hledání obsahu. Mám-li na levý okraj obrazovky přilepeno těžko identifikovatelné „cosi“ a na pravý nějakou barevnou šmouhu, přičemž uprostřed mi zeje bílá plocha zvící Tichého oceánu, pak se opravdu cítím jako opečovávaný zákazník. O názoru profesionálním ani nemluvě. (A to jsem ještě nezmínil, že můj velmi slušně dimenzovaný počítač má docela problém se zatížením při vykreslování nesmyslně pozicovaných a rozměrovaných prvků…)

  2. rony píše:

    pozerame na tu istu stranku? ;-)
    nenainstaloval si si do Firefoxu to rozsirenie WebUgly? :-)

  3. Bystro píše:

    Nebude to tym, ze ten web nema max-width? Alebo ma? (nekukal som) Potom by na veeeelkom rozliseni bol natiahnuty ako sliz…

  4. rony píše:

    asi ano, ja akosi automaticky mam prehliadac na sirke okolo tisicky. to uz ale pozorny citatel vie, ze nie som priaznivec maximalizovanych okien ;-)

  5. dusoft píše:

    Mne sa to tiez dost dlho nacitavalo alebo vykreslovalo… Inak design sa mi paci, len nejake mega pismena na mojom rozliseni…

  6. rony píše:

    [5] ano, tiahnem k extremom, najma ak som nuteny sa vyjadrovat k webom, ktore maju pismo 8px :-)