Ako veľmi ďakujeme kandidátovi Matuškovi

Kandidát na starostu Petržalky v blížiacich sa komunálnych voľbách sa rozhodol preukázať, že splní svoje sľuby.
Jedným zo sľubov bolo spustenie internetu v Petržalke zadarmo. Pekné od neho.
Lenže v rámci volebnej kampane rozmiestnil po Petržalke WiFi zariadenia a „žiari“ do okolia na už tak preplnenom petržalskom WiFi nebi.
Kým doteraz panovala v jednotlivých častiach Petržalky ako tak pohoda a tolerovanie sa, tak takáto hurá akcia sa stala predmetom vrások na čele postihnutých. Matuškové „freenet“ uzly vyžarujú na voľných 2.4 GHz pásmach na kanáloch, kde sa proste kandidát rozhodol, že bude pôsobiť.
Aj bez tejto „bohumilej“ aktivity mám svoj názor na to, čím sa má starosta Petržalky prioritne zaoberať. Celkom určite v tejto dobe do toho – napriek mojej vysokej osvietenosti, progresívnosti a čojaviem čím ešte trpím – nepatrí žiadný hurá free internet!
Pán Matuška pochádza z podnikateľského prostredia a snáď vie, že na takéto veci si nájde priaznivcov a voličov skôr preukázaním životaschopnosti.
Takto vlastne iba nasral všetkých, čo to s internetom myslia trošičku vážnejšie a tých, ktorí sa o rozšírenie internetu postarali ďaleko rukolapnejšie ako ktorýkoľvek nádejný alebo zachovalý politik v Petržalke.
A viete, čo je najhoršie? Že tých pár týždňov pred voľbami máme zarušený internet ale po voľbách to Matuška zbalí. Výdrž pár týždňov nie je to, čo u WiFi apointov očakávame. Je tu ešte horšia možnosť – že tie žiariace APčka zabudne vypnúť…

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. dusoft píše:

    dufam, ze vsetky bezia nekryptovane a defaultnym heslom do adminu.