Ako formulovať automatickú odpoveď pri neprítomnosti

Nie som extrémny priaznivec „automatov“, ktoré posielajú e-maily. Jedným vcelku zbytočným automatom je odpovedací systém, ktorý odpovedá nejakou podivnou hláškou na každý mail, ktorý pristane v doručenej pošte. Mám zopár tipov na znenie týchto správ, ktorými si môžete otestovať logiku a inteligenciu odosielateľov vami prijímaných e-mailov


Ďakujem za Váš e-mail. Z Vášho účtu bola odpísaná čiastka 49,- Sk za text o dĺžke desať slov. Za každé ďalšie slovo sa obpočítalo ďalších 9,50 Sk.
Poštový server nemohol overiť spojenie k vášmu serveru a nemožno doručiť Vašu správu. Prosím, reštartujte váš počítač a zopakujte odoslanie správy.
Ahoj. Myslím, že ste mi niečo poslali. Prosím, počkajte pri Vašom počítači na moju odpoveď.
Utiekol som preč pripojiť sa k inému cirkusu.
Niesom schopný vymazávať všetky neprečítané správy, ktoré mi posielate, pokiaľ sa nevrátim z dovolenky. Prosím vydržte a Váš mail bude zmazaný v poradí v akom som ho obdržal.

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. mekelle píše:

    dost dobre odpovede:))) s tymi peniazmi je to najmenej vtipne, ale verim, ze sa najde dost ludi, ktori by dost trpli:)))

  2. Samušo píše:

    Nechcem vedieť, čo za kulehu máš nahratú na telefónnom odkazovači.. :)

  3. rony píše:

    [2] vieš, že to neviem ani ja?
    pamätám si, že som tam pred rokmi mal jingel Fun Radia „Haaalooo, ktoo jeee taam“ ale či to tam je ešte….
    Viem, že sa ktosi z našej firmy stažoval môjmu šéfovi, že mám na mobile nejaký divný odkaz ale vzhľadom na to, že ide o môj súkromný mobil, tak sa otázka zmenila na to, prečo mi volá ktosi z firmy na môj mobil (okrem môjho šéfa na to nemá nikto nárok). Priznám sa, že ani vtedy som neskúmal čo to tam mám za odkaz :-)

  4. OttY píše:

    [3] otázne je, kam patrím ja. Do firmy, alebo do súkromného sektora? :-) Pýtam sa, či mám nárok.

  5. OttY píše:

    toto malo ísť k novšiemu postu o výročí oranžového opa :-)