Jean Michel Jarre – Téo & Téa

Jean Michel Jarre má pripravený k vydaniu svoj nový album s názvom Teo & Tea k 26. marcu a už teraz sa teším na obal a na verziu DVD Audio. Posledné AERO bolo vydané ako dvojdisk s klasickým audio CD ale aj s DVD Audio s priestorovým zvukom. Tak dúfam, že level nepustí a aj Teo & Tea pôjde von aj takto. Nekriticky: stojí to za to :-) a pozrite si aspoň veľmi krátku ochutnávku:

Preloží sa názov na Čajo a čaja? :-) Album obsahuje nových 13 skladieb a tešme sa naň.

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Eduard Hlava píše:

    Mno, to video je slabý. A hudba? To už není J. M. Jarré. Mám z toho pocit, jako by se Jarré nechal až moc ovlivnit současnou pseudo elektro hudbou typu Crazy Frog. Škoda.

  2. rony píše:

    [1] svet sa vyvija, niektori interpreti su dobri, pretoze sa drzia svojho a ini sa po tych desiatkach rokov vyvijaju. Osobne tento album uz zrejme nikto nevyuzije ako podmaz romantickych zaberov na vlniacu sa luku ale to je vedlajsie. Cistou nahodou mi tato muzika vcelku sekla.

  3. eqinoxe píše:

    Niekde som cital, ze Jarra obvinuju z toho , ze sa casto opakuje. Myslim , ze na tomto albume by som mal problem zistit , ze je to on. Je to celkom progresivne, nesuhlasim ze vsetky skadby su typu Crazy Frog :-) Neni to vsak typicka jedna symfonia rozdelena na casti akou naposledy bola oxygene 7-13.Na skoro 60-rocneho chlapika je dost slusne:-)Ma tu slusnu dynamiku.Od oxygene 7-13 prvy album ktory pocuvam dookola:-)