Čo mi pije krv? Správy Metalopolisu cez blogportál

Dúfam, že sa mi tu neobjavia nepatričné komentáre, ide len o môj osobný pocit a nič viac, nič menej, nič z čo je objektívne alebo akékoľvek.
Proste už neviem aký čas je skoro utrpenie ťahať z blogportálu tú lavínu feedov z jediného servera – metalopolis. Sprvu som nechápal nezmyselnú odtrhnutosť znenia titulkov – nič mi nehovorili až som si po pár dňoch vypestoval rýchle rozoznávanie – aha to bude z metalopolis, čiže nič podstatné.
Pred chvíľou mi to nedalo a otvoril som jeden feed..
Aha, to je nejaké krátke, hovorím si. To je divné, ale už aspoň chápem, prečo je toho toľko.
Poskúmam to ďalej. Titulka metalopolis, aha, oni majú aj normálne články. A kde je ten kratušký nezmysel? Aha, tu vľavo.
Takže, páni z Metalopolis, ak ste už naplácali RSS zdroj, skúste do blogportálu posielať trebárs len linky na dlhšie príspevky a nie šesťslovné nezmysly. Skúste tie bleskovky riešiť ako ďalši RSS zdroj, ktorý si dobrovoľne prihlási niekto, kto o to má aj záujem.
Nemám problém v blogportáli strpieť 1-2-3-4 správy zo serverov, ktoré ma nezaujímajú, ale toto je skôr lavína. Ak túto moju poznámku zoberiete ako návrh, tip, alebo nebodaj nemiestne rýpanie, tak vám boh za to poďakuj. Viac nechcem. Ak mi totiž budete vy alebo ktokoľvek takto vadiť, tak vypnem príjem správ z blogportálu.

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. SuE píše:

    jj souhlas, stejně to tam nemá moc co dělat, podle mě to není blog ale spíš webzine . Taky mi to vadí a to celkem metal můžu .. ale když mám náladu a ne 10 krát za den

  2. Markoff píše:

    (we)blogportal je naprd, uz je zasraty kopou sajt ktore nie su (we)blogy, pred par tyzdnami som si radsej pobehal sam weblogy, vybral tie co maju potencionalne zaujimavy obsah a nahadzal ich do RSS citacky nez tahat cely blogportal s tonami balastu

  3. SuE píše:

    jenže blogportál je zajímavý tím, že tam můžeš občas najít nějaký nový zajímavý blog …

  4. E. Hlava píše:

    Všiml jsem si toho též a též mě to štvalo, leč nechal jsem to ještě chvilku „hnít“. Tvůj příspěvek mě ale přiměl k akci. :-)
    (opravdový E. Hlava)

  5. rony píše:

    Ked uz Hlava, tak by mi stacil naozaj jednoduchy sposob ako si vylucit z RSS blogportalu nezaujimave sajty. Teraz je to mierne povedane, komplikovane – pokial chcem mat vlastny vyber, vlastne si musim naklikat to co chcem a zvacsa je to tak, ze len nieco nechcem ;-)
    Viem, ze to chce cas hrat sa s rozhranim blogportalu, takze som spokojny s tym co je a hlavny prinos je to, co vidi SuE – mam sancu prist k novym strankam a to zatial plni dokonale ;-)