Prečo mám šok z myspace.com

Tak si vlastne ani nepamätám, že by som dobrovoľne a zo záujmu vletel na myspace.com – nejasne tuším niečo o komunite. Lenže. Vždy keď tam vojdem – väčšinou odkaz z inde na nejaký profil. Tak ma ohromí obrovský „wallpaper“ na pozadí stránky a kopec animovaných, blikajúcich a hlavne neuveriteľne hlučných „flashových“ prehrávačov. Proste bordel.
Nie, nechcem myspace.com, uráža to môj vkus, moje uši a moju predstavu o tom, že budúce dámy (teraz používateľky myspace.com) majú akúkoľvek predstavu o tom, čo je to potešenie oka a mysle.
Arthur Dent má v hosts lupa.cz a ja zvažujem zablokovať všetko z myspace.com – počúval som chvíľu mekelleho last.fm (nejako podivne punkerský tracklist) a odrazu na plné gule drnk drnk do gitár a na akési bubenícke plechy. V šoku som zavrel mekelleho prehrávač a ten desivý jingel stále hral. Pretaboval som sa panelmi v prehliadačmi a vinníkom bol odkaz na myspace.com, ktorý som otvoril od jednej memberky Czech and Slovak bloggers z last.fm.
Vcelku to vystihuje komix

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. Samušo píše:

    Tiež som bol z myspace šokovaný, chvíľu som si myslel, že som na webe z 90-tych rokov, kedy web bez animovaného gifu nebol in. Inak, také hrôzyplné sú tie stránky všetky.
    Vďaka za ten strip, ozaj je trefný :)

  2. Piki píše:

    A to ste počuli, že tam ľudia trávia skoro všetok svoj online čas? Čo sú to za ľudia? A žijú vôbec na tejto planéte? Starnem a svet ma opúšťa ;-)
    Apropó! Každý týždeň aj tu pribudne nejaký ten flašík… (no dobre, tak jeden) S láskou spomínam na sólo stránky textov. Ach jo, dobre už bolo.

  3. rony píše:

    [2] chcem odlahcit hostingu na download suborov, preto momentalne trosku propagujem box.net, neskor to zrejme vysuniem do menu a poriesim cez RSS, ktory box.net poskytuje.

  4. jeffo píše:

    Toto je uz len paraaaada…
    http://profile.myspace.com/evushik
    Ze si tam nikto nic neprecita, kaslat na to, hlavne ze je majitelkou stranky!!!

  5. janča píše:

    no mne sa lubia tie nove flashky.
    http://profile.myspace.com/marecko
    mne sa myspace paci:-))