Battery monitor – nikdy som jeho význam nepochopil

Na PDA, na predošlom mobile. Vždy sa vyskytli kvanta doplnkov, programov, pluginov a všetky robili to isté. Zobrazovali „baterku“ ako sa plní alebo vyprázdňuje.
Význam toho, aby som miesto maličkej baterky kdesi vpravo hore videl obrovskú ikonku na obrazovke, som nikdy moc nepochopil.
Ale iPhone nemôže zostať pozadu a preto v Cydia nájdete aj program, ktorý zobrazí na celú obrazovku stav baterky.
Jedna z vecí, ktoré určite nenainštalujem :-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

7 komentárov

  1. Bolek píše:

    vyborna vec to je ale pri nabijani. Inak to ale ani ja nechapem. Mozno to niekto objasni v komentaroch

  2. rony píše:

    [1] mne je nabijanie vzdy jasne aj bez toho :-)

  3. Piki píše:

    [2]Ale potvrdiť ti, že sa batéria _skutočne_ a neoddiskutovateľne nabíja, dokáže len ikona blikajúca v 50Hz takte :-) Tak mi napadlo, že zaujímavým gadgetom by bol kábel, ktorý by vyzualizoval sínusoidu pretekajúceho prúdu. Alebo napätia? Kto sa v tých odporoch má vyznať. ;-)

  4. Dmitrij píše:

    Ku Kaiseru som dostal aj jeden programcek ktory zobrazuje mini ikonku baterky s predpokladanym zostavajucim casom do vybitia… takze aspon male vyuzitie ;-)

  5. emmacore píše:

    Dmitrij, na co je to dobre? Urobis jeden dlhsi telefonat a stav baterie sa vyrazne zmeni. Mne staci, ked viem, ci mam stavy vela alebo malo. A tuto sluzbu mi urobi ikonka baterie vpravo hore.

  6. Dino píše:

    [3] Sinusoidu ? ta by sa tam kde nabrala

  7. OttY píše:

    ja osobne využívam služby spb mobile shell ktorý veľmi presne zobrazuje aktuálny stav batérie. Zvykol som si na neho ako na integrovanú funkciu, ktorú som ani nehľadal. Ale aby som si inštaloval samostatný soft špeciálne pre toto použitie tak to určite nie.