USB kľúčik z iPhone – naozaj na tom záleží?

Nech je ako je. iPhone nefunguje vo funkcií „USB pamäťového kľúčika“ na prenášanie súborov. No nefunguje. Existujú však snahy toto z neho urobiť. A sú úspešné. Doslova sa čudujem AKO to istú časť ľudí nesmierne zaujíma.


USB Flash Storage
Strašne moc chcú časť kapacity iPhone doslova zadrbať súbormi. Nie, nevysvetľujte mi, že to chcú na mp3ky a pod. Ale mať to ako USB kľúčik na prenášanie dokumentov, súborov, čojaviem z domu do práce či školy? Kto tu viac zdivel? Ja či oni?
Kapacita iPhone je najdrahšia aká môže byť. Nie je ani príliš veľká (prázdny áno) a tak mi príde divné, že títo ľudia netušia nič o obrovskej ponuke pamäťových médii. Tie sú lacné, oproti iPhonu rozhodne. Maličké sú tak, že nie je šanca ich nenosiť so sebou.
Nesnažte sa mi vymaľovať nejaké príklady, kedy by to s iPhonom bolo fajn. Nebudem tomu rozumieť. Ja totiž ani nerozumiem dobrovoľnému vlastníctvu laptopu ako hlavného stroja pre súkromné účely. Radšej si kúpim desktop a k nemu tablet a k pozeraniu filmov mám veľký televízor. Proste nemám laptop na toto všetko hocikde ako vy. :)

Môže sa Vám ešte páčiť...