Auto Airplane

V roku 2005 po rokoch existencie Windows Mobile (či jeho predchodcov) vznikla jednoduchá utilita prepínajúca mód lietadlo (Airplane mode).
Je úplne prirodzené, že funkcia „sekretárky“ ako program v mobile má svoj zmysel.
Dnes som v Cydia objavil „Auto Airplane“ je jednoduchý program prepínajúci mód lietadlo – v zadanom čase zapne a v inom čase vypne.
viac na hackint0sh.org a modmyi.com
Ak už je možné neinteraktívne prepínať Airplane, tak možno očakávať komplexnejšie programy. Mohli by vedieť odlíšiť dni v týždni (čo je to najmenej) ale napr. aj udalosti v kalendári, či dokonca vedieť, že Airplane sa má zapnúť len „doma“ a nie ak som na cestách. Proste trochu AI.

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Hujer píše:

    Ahoj Rony
    Něco takového jsem implementoval do svého DontForget (http://magazin.softimage.cz/dontforget/popis-aplikace/), umí toho o dost víc než ten AutoAirplane, jenže v poslední době na něj nemám moc čas a tak spousta vylepšení leží v šuplíku…
    Ostatně, přepnutí do módu Letadlo tj. PhoneOff je,, alespoň u mne, prefervanou metodou jak „vypnout“ telefon (nebýt rušen) a stále mít možnost např. hrát hru, psát e-mail nebo surfovat Netem přes WiFi. Svoje WM nikdy nevypínám…

  2. rony píše:

    [1] ano, nastastie na platforme WM si uz nebol medzi prvymi, kedze sa tomu venuje kopec aplikacii aj ked nie vsetky pre mna idealne. Rad by som to videl ako jednu z mnohych funkcii programu s nazvom „virtualna sekretarka v mobile“.