Sygic nečakane vydal autonavigáciu pre iPhone

Nečakaný krok? Skutočne neviem a som prekvapený. O tom, že Sygic má už dlhšie vyvinutú autonavigáciu pre iPhone sa vedelo. Dokonca aj o tom, že sa ju snažil dostať do AppStore.
S nádejou sme čítali prepisy oznamujúce nový firmware 3.0 a súvisejúce novinky. O pár dní má byť oznámený nový model iPhone (s fw 3.0) s dôležitými zmenami tak v hardware ako aj v možnostiach programového vybavenia.
Sygic sa nakoniec dnes rozhodli vydať svoju autonavigáciu cez neoficiálny systém distribúcie software pre iPhone. Cez Cydia. Tento krok je pre mňa neočakávaný, vzbudzuje kopec otázok.

Cena je pomerne vysoká (na ľudí zmlsaných cenami v AppStore) a je to 110 dolárov. Je to ale obvyklá cena už predávaných produktov Sygic.
Otázky, ktoré mi obratom napadli: pár dní pred uvedením nového modelu iPhone to môže znamenať, že autonavigácii od Sygic v AppStore z nejakého dôvodu nebude „dobre“. Prípadne nedokáže Sygic rozbehať svoj software na novom modeli iPhone. Pohoreli vo „výberovom“ konaní na autonavigácie, ktoré sa oslavne uvedú o pár dní v keynote? Vzdali to? Nemá to žiadny vplyv na ďalšie účinkovanie Sygic v iPhone? Aj to je možné, nie je to zasa tak obrovská tragédia a zacúvanie do slepej uličky.
Prekvapilo ma to však riadne.

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. TupeZviera píše:

    Kus ti to video vycnieva, nie? :)

  2. Rony píše:

    to pises v prrsvedceni ze si prvy na to prisiel ty a nie ja?

  3. TupeZviera píše:

    Nie, to pisem v presvedceni, ze to **** vyzera, ale urcite existuje nejaky perfektne fajnovy dovod preco to tak je.

  4. rony píše:

    nabuduce to skus bez nadavky.
    dovod tu je: lenivost a copy&paste hotoveho kodu z youtube, prepocitaj mi nove rozmery a zmenim to. ak nemas nic dalsie na srdci tak dakujem za ucast.