SME.sk prevzali ANTI-SME skupinu na Facebooku

[paglosa] Ľudia, ktorí trávia životy na diskusiách SME.sk a spoznáte ich podľa červených mínusiek sa rozhodli prejaviť sa na Facebooku. Zrejme sa dozvedeli, že už je navštevovanejší ako AZET (ozaj, tam je antisme miestnosť?) a tak nesmú váhať. Založili ANTI-SME skupinu. Včera som sa o nej dozvedel a nazrel do nej (nebolo treba vstupovať). Dnes som ale nečakal, že to admin/zakladateľ vzdá. Neviem či pod tlakom špinavých šekelov, postupu imperializmu alebo mu znemožnili slobodu prejavu iné sily. Ale to, čo sa na Facebooku deje neustále. Ak zo skupiny odíde zakladateľ, tak v ten moment sa môže adminom stať ktokoľvek. Dnes sú admini ľudia zo SME.sk :-)
Ak si nedokážete udržať moc vo vami založenej skupine, tak si vytvárate obraz o sebe.
V tomto prípade mi jasné, v čom je problém a na čo znenazdania prišli „vodcovia/zakladatelia“ ANTI-SME. Facebook NIE je pre nich. Či sa zvýši návštevnosť AZETU si žiadny internetový analytik ešte netrúfa odhadovať.

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. Piki píše:

    Neuveriteľné, tak on sa odhlásil zo svojej skupiny… Pobavilo.

  2. muddle píše:

    A vám uz uplne ako sibe v lebeny..FaceBOOK brat vazne.ja som autor skupiny a cele to bolo ako myslene ako recesia.berete facebook vazne????
    Na druhej strane aky typci sa tam zacali zgroupovat mi je fakt luto..Cele to bol vtip.Ak ta to pobavilo PIKI tak fajn ale mna to ked som po pol roku co som tam nebol zistil ze sa tam zgrupuje nackovia,fasuny a ine primitivne mozgy bolo zle…A ze sa z toho stane kauze ma teda vobec nenapadlo…Z mojej strany nikdy nepadlo v tejto skupine ani jedno nenavistne slovo voci nikomu….Este raz bola to recesia nic viac..Ak ma niekto nudny zivot a nema co robit nech sa na tom odbavuje……..Moje poucenie z tejto blbosti je ze uz nikdy nebudem nic nebudem publikovat pod svojim menom.lebo na jednej strane sa na tom nabalia vsetci blbcovia sveta a potom ste magor nakoniec vy….Som zvedavy PIKI co by si spravil keby si si zalozil skupinu HALUSIEK a po pol roku by si zistil ze sa ti tam prihlasisly nackovia,fasouvni ci ludia z propu…Asi By si ziaril stastim????….Bol som blbec ze som nieco taketo spravil..Avsak clovek sa z chyb uci…..

  3. Braque píše:

    A kedže to bola recesia, obratom založiť ďalšiu, pravú Anti-sme grupu

  4. rony píše:

    [2] recesia? viditelne to niektori ucastnici tej skupiny brali vaznejsie az tak vaznejsie, ze zalozili uz dve prave antiSME :-)
    recesia? co si cakal od ludi, ktorym nedochadzaju ani zakladne zivotne funkcie? ze pochopia zakladne pojmy? :)
    to nebude publikovanim pod pravym menom, to bude len tym, ze ako sa do hory vola, tak sa z hory ozyva.
    keby si poznal zlozenie „cervenominusiek“ z diskusii SME.sk, tak by si nikdy taku skupinu nezalozil pokial by si cielene nechcel z nej casom mat to, co sa ti tam poprihlasovalo.
    [3] Braque, uz su minimalne dve dalsie anti :)

  5. emmacore píše:

    Novy sposob trollovania. Pod fiktivnym menom zalozim skupinu, ktora bude lakat magorov. Ked tam budu, zacnem ich trapit. Keby som mal horsi charakter, uz by som s tym zacal ;-)