Cestujem k Vám na krátko a chcem krátkodobo internet

Balím sa na dvojdňovú zahraničnú služobnú cestu. Firemný mobil má zamknutý roaming a o dátovom pripojení si môžem nechať snívať. Jedna vec je, že ho nechcem používať. Beriem si však so sebou súkromný smartphone (alebo tablet) a chcel by som zo súkromných dôvodov mať pripojenie na internet.

Ideme na dovolenku k moru a našimi kremíkovými spoločníkmi okrem piesku budú aj vymoženosti ako je fotoaparát a iPad. Chceli by sme mať spojenie domov a aby sme mohli fotografie ukladať rovno na svoj hosting.

Máte predstavu ako rýchlo a efektívne zistiť možnosti mobilného dátového pripojenia v danej krajine? Či poskytuje možnosti aj pre turistov a návštevníkov? Má vôbec jednoduché PREDPLATENÉ SIM karty vhodné k dátovému pripojeniu? Koľko stoja a aké majú podmienky? Kde sa teda dajú kúpiť? A ako je to na Slovensku?

Podobne som skúšal hľadať predplatenú SIM pre dátové pripojenie, kde by som si ju mohol kúpiť ako „železnú rezervu“. Mal by som tam čojaviem 10 eúr a neexpirovala by po trápnych pár mesiacoch. Nie, nenašiel som.
Nie, prosím pekne nevypisujte mi tu o OW či paušálnych alternatívach, pochopte pointu.

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. admin píše:

    test