Z technetu

Okomentujem pár článkov z Technet.cz ale s obsahom sme sa stretli už kdekade.

Steve Jobs chcel pre svet vyrobiť aj iCar holyfokinšiť, aj kdejaká miska chce svetu mier. Preberte sa, každý človek s obrovskou fantáziou premýšľa o čomkoľvek. Viem to, mám v hlave celý svet.

Súkromná zásobovacia misia na ceste k ISS a to si pamätajte, je to prelom. Začiatok éry, kedy sa poletovanie v kozme stáva bežnou vecou. Aj keď to vzniká ako východisko z finančnej núdze NASA.

Motorola predstavila svoje rozhranie chytrých televízií a mne je to jedno. Samsung sa SmartTV nezbaví, Google už niečo má a hlavne káblovky nebudú meniť tímy tvrdo pracujúce na kriplení čínskych setoboxov.

Americká armáda zistila, že súčiastky ich zbraní sú čínske napodobeniny a neprekvapuje. Čína je všade.

Zástupca Hollywoodu nebude nazývať pirátov zlodejmi. Viete čo? Je mi to fuk, nič sa nezmení. Nie je to žiadny posun v myslení. Ten by nastal, keby znížili produkciu sračiek s cieľom zarobiť nad náklady a zároveň poskytli možnosť sťahovania filmov z oficiálnych úložísk atď.

Windows 8 si trúfa a viete čo? Neviem, či sa vykorení pocit ľudí, že Windows XP bol posledný seriózny Win a to po ňom už je akési silene ujuchané. Uvidíme.

Môže sa Vám ešte páčiť...