EC Player: sklame nepodarenou podporou SMB

Na odporúčanie fanúšikov tohto prehrávača som kúpil EC Player, lebo sa hrdil možnosťou pozerať súbory uložené v sieti cez protokol SMB (Samba). V skutočnosti však ide o nepodarený prehrávač, ktorý nesplnil moju predstavu.

EC Player je teda vec, ktorú neodporúčam z nižšie uvedených dôvodov, ktoré nájdete aj v hodnotení na AppStore:

Možno je to dobrý prehrávač na lokálne súbory umiestnené v aplikácií priamo v zariadení, ale to nie je to, čo som chcel, keď som videl v popise podporu Samba (SMB). V skutočnosti tento prehrávač nevidí môj Popcorn Hour a už nemám náladu skúmať prečo. Môj NAS Synology vidí ale pri pokuse spustiť priamo videosúbor jednoducho tento prehrávač spadne. Nepodarilo sa mi spustiť jediné video a skúsal som všetky možné formáty. Jediné riešenie je nechať si skopírovať videá do zariadenia ale to nie je to, čo považujem za podporu SMB ani to, čo by som chcel – pohodlne pozerať filmy uložené na zariadeniach v domácej sieti.

To už ani nejdem hovoriť, že to nevie umiestniť zdroj na hlavnú obrazovku, neviem si umiestniť odkaz na obľúbenú zložku, takze ako blbec prechádzam dokola od rootu zariadenia cez zložky, kde mám súbory uložené. Fakt, že ani jeden programátor takéhoto playeru nedokáže pochopiť, že značka „videl som – rozpozerané – nevidel som“ je asi najpodstatnejšia vec pre prehrávače, v ktorých vidím desiatky až stovky videí v zložke a naozaj nemám čas pátrať a otvárať päť desať videí kým zistím, ktoré som videl naposledy.

Prepáčte mi, vyhodil som peniaze za tento nepodarok, ktorý zrejme veľa z vás miluje a radi ho používate zrejme na lokálne uložené videá, no ja som narazil, zle kúpil a môžem sa vrátiť k Buzz Player.

[appstore id=“442154538″ country=“sk“]

Môže sa Vám ešte páčiť...