Väčšinu počítačov vyrábajú neschopní idioti

Nie preto, že by boli „nenabúchané“ a v benchmarkoch neprevalcovali čo si sami vyberú. Nie preto, že základnú funkciu neplnia. Nie nie… plnia. Pre ajťáka v bielych ponožkách v sandáloch, ale aj pre kohokoľvek, kto si ani nevie predstaviť, že počítač môže byť aj pekný resp. aj vedia ale potom je to pre nich fuj fuj marketing a keď je počítač pekný automaticky ho považujú za predražený, lebo nejaký darmožráč určite vyvalil milióny a oni ich musia zaplatiť. Fakt mi je z takéhoto uvažovania zle ale nemám z toho koprívku, pre nich je totiž na trhu dosť šmejdov, presnejšie nepodarkov podľa mojich kritérií bez ohľadu koľkokrát ojadrili procesory či akú hráčsku grafáreň to má. Ja hovorím, že kašlať na to, toto ma už nezaujíma. Zlepte mi ten komp dokopy a keď bude fungovať poriadne, nebude ma zaujímať čo má vnútri. Ale to, na čo sa pozerám nech je PORIADNE spravené.

U mňa to začalo najprv myškami a klávesnicami. Pridali sa monitory. Potom som chcel mať monitory pekné aj zozadu. Nakoniec som pri kúpe PC chcel krásnu skrinku a už ma netrápilo čo za kremík je vnútri.

drkot.cz upozornil na VIZIO týmito slovami:

A protože se na nás chystají Windows 8, řekli si, že by mohli začít dělat i počítače. Z jednoho jediného důvodu – až na Apple jsou všechny ostatní počítače žalostně odpudivé. A přitom se stačí zamyslet a dbát na detaily.

Želám tejto firme veľa úspechov pretože do štádia, že túto nepeknú krabicu doma mať nechcem, sa dostane čoraz viacej ľudí. Doteraz bol ešte hocijaký laptop považovaný za „pekný“ ale naozaj chcete mať kadejaký ACER v obývačke trvale na stole? Ja nie. Preto ich asi aj časť z vás schováva do šuflíkov.

Otočte svoj laptop a pozrite spodnú stranu. Preháňam a nie je to dôležité? Potom vás spomínam v úvode, prepáčte.

Samozrejme. JE to dôležité. Pre mňa a aj pre pánov z firmy VIZIO:

U našeho notebooku jsme přemýšleli i o zadní straně, tedy místu, které je obvykle dost ošklivé. Výsledek je, že se nestydíte položit svůj noťas na stůl vzhůru nohama. Je stále pěkný.

Potom vyrobia krásne veci a ak aj naozaj fungujú, koho zaujímajú benchmarky. Vaši klienti zmenia úroveň nárokov a budú vám vernejší. Iste časť „odmietavcov“ si radšej kúpi nepodarený počítač a kašle na niečo ako vernosť značke. Prečo by vás títo ľudia mali zaujímať, nech si svoju „slobodu“ zaplatia.

V týchto dňoch som dostal pár príležitostí spoznať pár exkluzívnejších výrobkov, ktoré vám snáď čoskoro predstavím. Ešte uvidím, lebo ich ešte nemám, no teším sa na ne.

Môže sa Vám ešte páčiť...