Už mám epub Gorila od Toma Nicholsona

Vďaka iAdverti mám v iPade „recenzentskú“ verziu epub Gorila od Toma Nicholsona. Na Slovensku asi nemusím opisovať, čo to je. Všetky zvesti o vydaní sú teda zaručene pravdivé.

Tom Nicholson: Gorila (iAdverti)

Tom Nicholson: Gorila (iAdverti)

Pre zvedavcov a váhajúcich: kniha tento mesiac 23. júla 2012 výjde v tlačenom vydaní ako aj v elektronickej verzií. Ja teda možem potvrdiť zaradenie do BookStore v Apple a iné zdroje potvrdím neskôr.

Nateraz a narýchlo: je to klasický epub, doplnený nad rámec tlačeného vydania o audio a video obsah, skúšam ho v klasickom iBooks na novom iPade. Mal by ísť samozrejme aj na iPhone či iPode Touch. Oproti tlačenému vydaniu obsahuje epub aj viacej obrázkov napr. scan listov Vojenskej prokuratúry alebo Nicholsonove poznámky. Tým je epub unikátnejší.

Preveril som základné vlastnosti: inverzné zobrazenie je funkčné, zmena veľkosti a typu fontu je funkčné, sadzba je bez zjavných chýb, kniha obsahuje aj obrázky. Zoznam kapitol je funkčný. Text rozhodne prešiel dôkladnou korektúrou.

Nikdy som nerecenzoval knihu a ak sa o niečo také pokúsim, buďte zhovievaví, budem buď veľmi stručný alebo nemotorný recenzent. Ale nenapíšem to skôr ako posledné dni júla alebo v auguste.

PS: linky na knižku v BookStore nie sú k dispozícií, ako som písal v júni, knihu dostanete od 23. júla 2012.

[appstore id=“543210598″]

Môže sa Vám ešte páčiť...