VIAMO

Primitivny (v dobrom) napad, ktory treba dobre uchopit, aby sa dal pouzit.

viamo

Primarne je nemysliet pri zavedeni na VLASTNY zisk a VLASTNY „profit“ (vzniknuty napr. vyskrtnutim nejakych nakladov) a ak chcem byt kompatibilny s potrebami ludi, tak vnimat sluzbu z ich pohladu.

Tym nechcem hovorit, ze prave zamena cisiel uctov za mena ludi z kontaktov zo smartphonu je to spravne zjednodusenie na posielanie penazi, ani netusim, ci skutocne ludia maju taku neskonale neodolatelnu tuzbu posielat si navzajom drobne (ale aj velke) sumy (spomente si kolkokrat to vobec robite uz teraz – kolkokrat mesacne musite kamaratovi poslat peniaze? porovnajte to napriklad s tym kolkokrat mesacne ROBITE nejake uhrady – vsak castejsie platite cez POS terminaly v supermarketoch? A potom si polozte otazku – ma zmysel supermarketu platit smartphonom tak, ze ho mate v Kontaktoch svojho telefonu?).

Až potom môžu prísť otázky nakoľko som schopný službu rozšíriť = tj. v tomto prípade presvedčiť banky, aby ju zahrnuli do svojich systémov (a vedieť, že ak to neprevedzme väčšina bánk, tak služba jednoducho „padne“).

alian.info: Starup Viamo presvedčil slovenské banky

Môže sa Vám ešte páčiť...