TECH: Môj portál o telefóne Motorola T720

Kedže môj mobilný telefón Motorola T720 nemal svoju vlastnú homepage, niekedy pred Vianocami som mu ju vytvoril. Počiatkom februára sa prehupla doba, keď z malého projektíku len tak pre mňa samého je to odrazu celkom populárna stránka s pre mňa vysokou návštevnosťou – najmä ak si uvedomím, že bez akejkoľvek reklamy..


Veľkým paradoxom je vysoká internacionálna návštevnosť, pričom web je celý v slovenčine. Trošku sa čudujem slovákom, pretože napriek tomu, že (na moje zarmútenie je t720 akciovým mobilom v Orange) pomerne málo ľudí sa kuká na túto stránku. Javí sa mi to tak, že oni si proste kúpia mobil, s milión funkciami a nakoniec ho aj tak nevyužívajú. V takých prípadoch by som im odporúčal iné véčka od Motoroly, nie práve T720.
Škoda, že trh s akciovými telefónmi trošku zničil rozmanitosť s telefónmi – väčšina ľudí má akciové mobily jednej značky, jeden model. Až následne sa snažia odlíšiť sa nekvalitnými housingami.
Na záver: lezie mi na nervy keď človek s mobilom, ktorý má vibrovanie otravuje pípaním a zvonením okolie. S pozdravom DYYP DYYP.

Môže sa Vám ešte páčiť...