Najvýkonnejšie PDA na trhu je DELL AXIM

Najnovšie modely DELL AXIM majú v sebe najvýkonnejší procesor so zbernicou na 200MHz, bližsie www.continue.cz {Continue nemá RSS}. Na mobilmanií je veľká recenzia DELL AXIM X5.


Ukazuje sa, že DELL s trhom PocketPC dosť dobre zamával ;-) iPAKy ostávajú naďalej skôr (a najčastejšie) nevyužité manaŽERSKÉ stroje, ktoré si vo firmách odklepávajú menežeri do svojich vreciek a pre svoj image (každý vie, že sú to drahé hračky).
AXIM ako jeden z prvých proste ukazuje, že s trošku nadpriemerným nadšením si môže PDA zadovážiť každý a vymačkať z platformy PocketPC naozaj čo sa dá, podobne ako je tomu už roky u PalmOS.
Aspoň doteraz som mal totiž pocit, že PDA vlastnia ľudia hlavne kvôli tomu, že sa to proste nosí – čiže obyčajný image. Podobne ako pred pár rokmi tomu tak bolo u notebookov či iných drahých vecičkách.
Samozrejme, oni si určite nájdu zasa niečo nové, môj tajný tip: notebook s otáčacím displejom, k tomu si vrazte ešte špičkové PDA, mobil najlepsie s mobilným OS PocketPC Mobile edition. Všetko prešpikujte ešte Bluetoothom.
Budeme vám všetci zasa závidieť ;-)
Jo… a nezabudnite to zabudnúť všetko vrátiť keď si to náhodou rozmyslíte s lojalitou k firme, čo vás takto nádherne vybavila :-)
Ja mám vlastný mobil, urobil som mu aj vlastnú stránku http://www.t720.tk/, vlastné PDA DELL AXIM X5 (jemu som stránku nespravil, na to stačí tento spravodaj). Som trolinku nadšenec takýchto hračiek, aj keď sa už musím trošku viacej krotiť :-) Mám ich „za vlastné“ hlavne preto, aby som nemal pocit, že zneužívam „fasované“ hračky na moje pokusy – čo priznajme si na firemných notebookoch a iných veciach sa deje skor viac ako menej.
Viacej ako samotné hračky ma zaujíma ich využiteľnosť. Je jasné, že samotné PDA nemá zmysel ak sa „fasuje“ vo firme, samotná firma by mala určovať smer ich využitia. Podobne u akejkoľvek mobilnej techniky. K tomu sa možno rozpíšem inokedy :-) Najdôležitejšie som povedal už v perexe.

Môže sa Vám ešte páčiť...