Re: Vosa na jazyku lepší než Pooh.cz

Tak zasa písaním uvažujem (hlavu nevynechávam). Pre budúce generácie a môjho oficiálneho životopisca zanechávam tento odkaz:


viem ze vosa ma rss, ale tiez si myslim, ze drviva vacsina citatelov vosy nema potuchy co je rss.
napriek tomu si myslim, ze vosa predzuvava niektore udalosti, fakty, sny, nespokojnost a poda ich v satoch cielene „brutalneho“ humoru.
z faktickeho hladiska neprinasa nic iba zabavu a kedze ja napr. v praci naozaj pracujem, tak vosu nestiham citat. Vecer mi je zasa trapne citat dlhsie texty na monitore pocitaca, takze pokial sa neda vosa vopchat do pda, tak ma mina. A vlastne o nic neprichadzam ak ano. Kym dajme tomu pixy ci sova stoja za to sledovat ich. Len preto, ze oni sleduju zasa nieco ine, comu nerozumiem a predzuju mi podstatne veci.
vosa prezuva tiez, ale nic, bez coho by som sa nemohol neobist… (hm, pekny obrat, radsej slovensky: nic dolezite).
v kazdom pripade nastup vosy je zaujimavy (sam pristupy nemam velmi v laske, ako som pisal inde, na blogy nie je moc dobra metodika „pocet otvoreni stranky ci unikatne pristupy pocitane skor na stranky ineho typu – uzivatel sa pohybuje, naviguje.“ v blogu zvacsa otvori nejaku stranku (z rss alebo google) a velmi casto po stranke ani neklika. Takze tam akasi metodika postavena skor na portaly, ktore aktivne nutia klikat moc dobre postavena neni.
Vsetci ste uz testovali tieto systemy (toplist) a viete co urobi sexualne podfarbeny post s navstevnostou spojeny s dobroprajnymi ludmi, ktory linky vlozia na to spravne miesto, co urobi odkaz v odbornom clanku nejakeho znameho spravodajskeho servera..
Takze ja si myslim, nesledujem to presne, ze vosa je linkami takisto podporovana, nepoznam firemnu klimu teraz v cechach ale myslim, ze linky vosy behaju po firmach.

Môže sa Vám ešte páčiť...