Z novín mám dosť

Sládek – Raňajky – Jágr – Analfabeti – Učitelky – Žiačky


Sládek ešte žije, prečo by nie, je mladý. Tentoraz ma prekvapilo, že sa dal Slotovými cestami a je starostom. Prečo noviny vôbec venujú pozornosť niekomu, na koho verejné vystúpenie príde 50 ľudí. Mňa denne sleduje tipujem 20 verných, prečo nepíšu o mne?
Raňajkovať? Preboha, jasneže áno! Vo veku 20 – 25 rokov sa raňajky vynechávajú ľahko. Už niekoľko rokov raňajkujem dvakrát. Ráno ako prvé niečo malé musím. Po príchode do práce mám rituál raňajok číslo dva. Ukončujem to kávou a cigaretou (PS: protifajčiarske reči na tomto blogu nestrpím ;-) ). Podľa správ letiacich agentúrami sa asi ďalši výskumník preriekol o tom, že raňajky majú vplyv na pamäť. Kým to došlo lidovkám, určite to premlelo kopec neodborných novinárskych škrabalov, takže to berte s rezervou a nežerte ako prasce hneď ráno.
Tiež si myslíte, že pozornosť médií takzvaným celebritám je nezaslúžená? Hrajte ako Jágr a môžete mať aj jeho problémy ;-)
Naučte sa písať, keď ste na základke radšej čumeli učiteľkám a spolužiačkám na prsia. Teraz síce otypujete veľkosť ale vás prejav je jak last wydlak.
Dnes som vyberal zo serveru kratce.cz

Môže sa Vám ešte páčiť...