DELL AXIM X3 a kam smeruje Gadgets?

Všetko na Gadgets bloguje.
K vývoju tohto sajtu (Gadgets.bloguje.cz): pred časom mi vadil kolísanie pridávania príspevkov. Niekoľko dní sa na sajte nič nedialo a potom pribudli 3-4 príspevky. Terajšia situácia sa nesie v znamení postupu Gadgets do ďalšej roviny vydávania a predznamenali to dlhšie príspevky ľudovo povedané v štýle PR.
Osobne by som uvítal istú pravidelnosť vydávania príspevkov a to skôr v štýle anglicky písaného Gizmodo ako ezine. Aj keď sa zameraním ešte s ničím príliš nekryje, bol by to len nástup nového servra veľmi príbuzného so sajtami ako Palmserver, SvetPDA či Palmare. A práve u týchto servrov je prízvuk na pravideľnosť (palmare až úzkostlivo presnú) a dlhšie príspevky niekedy až zbytočne (napr. krátke správy sú assemblované do jedného príspevku).
Chápem túžbu vlastníka Gadgets posunúť sa ďalej. Určite najpozitívnejším prvkom by bolo rozšírenie prispievateľov až do tej miery, že by pri rôznych akciách (výstavy) prednostne poskytovali obrazový a textový materiál, ktorý by inak ostal ležať ladom.
Takže QUO VADIS?

Môže sa Vám ešte páčiť...