Pocket NDays

Today plugin a manažer sviatkov NDays je samostatný program, ktorý vie spolupracovať s kontaktami. Nespolupracuje s kalendárom, to pripomínam kvôli tomu, že majitelia MS Outlook majú samozrejme možnosť vložiť si sviatky do kalendára touto cestou. Program by však mal ponúknuť viacej možností. Ja ho idem skúsiť – popis je vo vnútri príspevku. Sviatkom sa dnes venuje aj Palmare


Inštaloval som CAB pretože sa mi nechce šachovať na PC. Obrazovka „Writing information for Remove Program“ mi akosi na chvíľu zamrzla a na Cancel nereagovala. Odpojil som Bluetooth ActiveSync a zázračne zmizla. Automaticky sa to pridalo do Today plugin.
Samotný program mi je sympatický, nesnaží sa riešiť si renundantne dáta a spolupracuje s kalendárom a kontaktami. Tým je veľmi flexibilný. Možnosti nastavenia neurazia. Vzhľad Today pluginu je proste korešpondujúci so zvyklosťami a nesnaží sa pokryť plochu mikroikonkami a kryptogramami. Keďže sviatky nie su pre mňa majoritné, čiže zabúdam, tak mi ostáva už iba si poctivo vypĺňať v kontaktoch dátumy.
Čo by ma potešilo? Napríklad možnosť cez vlastnosť Agenda Fusion zobraziť fotku osoby, ktorá má sviatok ;-) a potom ešte vizuálne meniť vzhľad podľa kategórii a/alebo aj filtrovať podľa kategórií z kontaktov – iste ma nezaujmú sviatky firemných partnerov ;-)
Možno by stálo za úvahu aj k danému sviatku pripojiť prehranie nejakého zvuku ale to nie je podstatné.

Môže sa Vám ešte páčiť...