Kto má favicon v mojom RSS pointe?

Označené ‚nemá‘ znamená, že RSS point nebol schopný zobraziť favicon bez ohľadu na to, či v skutočnosti stránka favicon má (RSS point načítava favicon myslím dvomi pravidlami):

Kto má záujem, môže všeobecne doporučeným postupom svoju ikonku zviditeľniť aj pre RSS point a ako príklad riešenia si zoberie tých, ktorým to funguje. Upozorňujem, že RSS point nemusí zmenu zaregistrovať – na znovu načítanie existuje postup.
Osobne si myslím, že nie je príliš veľa dôvodov nepoužívať favicon – tak či tak ju Internet Explorer z webového servera snaží vydolovať a niektoré ďalšie prehliadače aj periodicky načítavať. Poznamenávam, že ide o proprietarne riešenie bez všeobecnej podpory – napr. Mozilla sa tomu iba prispôsobila.
Pokiaľ sa rozhodnete favicon robiť, tak ju urobte radšej ako ICO a nezabudnite, že nestačí len v jednom rozmere – vo Windows sa po pretiahnutí URL z prehliadača na plochu použite 32×32 formát ikony a dve ikonky do jedného súboru umožňuje práve formát ICO. Pred časom som linkoval jeden skvelý programček, ktorý z dvoch bitmáp urobí jeden ICO.

Môže sa Vám ešte páčiť...