Markoff chce byť slovenským Dočekalom

Takže markoff.biz už nie je Markoff. Je to snaha vybudovať kooperatívny weblog za niekoľko dní počas ktorých pribudlo niekoľko ďalších ľudí.
Kým pôvodný prechod z editovania stránok „na ostro“ na nejaký CMS pre weblog bol cielený k započatiu trvalého pripojenia Markoffa, tento raz ide skôr o spoločenskú zmenu.
Aj keď zostáva názov podľa mena majiteľa, pod touto značkou už píšu ďalší a ďalší.
Hm, teraz to letí nad Pivotom ;-) a priznám farbu, tomuto systému dôverujem skor pre jednomužné weblogy ako pre mass publishing ;-) ale nikto sa nesťažuje. Zatiaľ.
Asi však časom bude nutné to, čo je u kooperatívnych stránok nutné: presunúť autora z pozície pod článkom niekde nahor.
Markoffove trvanie na plnom znení článkov na úvodnej stránke je podľa mňa zaťatým trvaním na nezmyselnej podmienke – dlhé príspevky podľa mńa len zaberajú miesto pri „skenovaní“ úvodnej stránky – proste treba dlhšie rolovať stránku. Je to otravné práve u tých dlhikánskych niekoľko odstavcových slížov v ramci príspevku.
Pevne dúfam, že keď sa mi podarilo dokopať Markoffa k len takej samozrejmosti ako je robenie odstavcov, tak aspoň zváži takýto dôvod namiesto opakovania sprostosti, ako je to pre neho lepšie, že na úvodnej stránke su komplety… ;-)
Tento príspevok trošku oživuje udalosti pre tých, čo Markoffa nemajú v čítačke a ušli im novinky.
PS: Markoff, čiže (viď. vetu vyššie) nemienim o tom probléme slížovitej úvodnej stránky diskutovať, tento príspevok nie je žiadna výzva na obhadzovanie sa argumentami.

Môže sa Vám ešte páčiť...