Opäť niečo o Motorolách

Motorola Razr V3 už má jasnú cenu 19990 Kč s DPH, čo vzhľadom na originalitu telefónu nie je veľa – má dokonca Bluetooth a ten vzhľad je vážne dobrý. Tenký mobil s črevami V600 bude pre ľudí, čo nechcú Nokiu a supervybavený telefón pekná voľba. Závidím najmä ten design.
Model MPx200 má cenu 10700 Kč, čo predznamenáva už nástupcu – MPx220. Môj názor je jasný – brať MPx220 a jej staršiu sestričku jedine ako pridelený firemný telefón alebo dar. Ak by som totiž zvažoval avizované rozdiely, tak sú práve v tom, čo som chcel, aby sa stalo.
Vyzerá to tak, že Motorole ostanem verný, nepresvedčila ma hrubá sila Nokie, ostatných výrobcov okrem Samsungu a Sonerikov si zťažka spomeniem čo vôbec vyrábajú. Pre môj budúci telefón už mám zaregistrovanú doménu ;-) Pokiaľ to výjde po úspešnom Motorola T720 iNSiDE spustím opäť čosi zaujímavé.

Výcuc z review: fotoaparát je veľmi slabý (nevadí), pri prehrávaní MP3 sa už zadýchava procesor a pohyb po menu je znateľne pomalší (trošku bude vadiť), fotka volajúceho sa objaví na vonkajšom displeji (super!), MP3 zvonenia (super!), miniSD karty max. 512Mb (ach.. ale aspoň existuje adaptér do čítačiek pre SD – nezabudnite si rovno objednať aj väčšiu SD kartu), pre písanie používa iTAP (to mi je vážne fuk), vyhľadávanie v kontaktoch aj písaním viac písmen za sebou (nie klasický Motorolácky zvyk iba prvým písmenom), oddelené SMS a e-maily, kalendár je viac ako by ste čakali (proste žiadna paródia z Nokie), pozerať si môžete DOC, XLS, PPT, JPG…, som zvedavý ako sa pobije PDA s telefónom cez jeden ActiveSync, telefón nezvoní moc hlasno (to môže vadiť najmä vonku), asi budem chcieť čiernu verziu.

Môže sa Vám ešte páčiť...