FW: Jedinečná ponuka

Milé sales managerky a manageri, keď už odosielate klientovi nejaké ponuky a podobné maily, prosím aspoň zachovajte formálnu slušnosť.
Keď jednému klientovi odošlete mail a potom idete na ďalšieho, tak pre ktorú kozu božiu vbehnete do odoslanej pošty a dalšiu kópiu mailu ďalšiemu klientovi urobíte klepnutím na Poslať ďalej?
A keď už to robíte, pre ktorú mazľavú Katu sprostú aspoň pár sekúnd nevenujete odmazaniu skratky FW: z predmetu správy? Prečo v tele správy ponecháte pôvodnú hlavičku?
Prečo ste tak tupé priblbnuté osoby, že ma ako klienta chcete odrbať mailom, ktorého predmet je: FW: Naša jedinečná ponuka iba pre Vás??
Vy si myslíte, že to môže kakať kvôli platu keď sa vyondíte na úpravu svojho mailu?
Asi si teraz klepete prstom na čelo, tak vám drahým pripomínam: je to neúcta ku klientovi, ktorého evidentne dajme tomu tou púhou skratkou FW v predmete správy klamete. Presne tak klamete ako keby ste sklené kamienky ponúkali ako diamanty. Ponúkate mi na vyblednutej kópii z kopírky niečo, čo sa podľa vás rovna farebnému letáku na extra bielom kriedovom papieri.
Ale ja viem, čo vás to naučilo: áno tie sprostosti, ktorých dostávate a odosielate denne desiatky vo svojej schránke – ak to ide tam sa nestarať o úpravu, potom ani ten firemný mail nepovažujete za niečo hodné formálnej úpravy. Ak jazdím mercedesom po hnoj, pôjdem ním kľudne aj do obchodu.
Veď prečo nie.
PS: osobne každý e-mail, kde je v predmete niečo ako FW, Předat dál, Kopie a pod. automaticky preraďujem na najspodnejší priečinok medzi vírusy, spam a ďalší hnoj. A je mi jedno, či je to mail z nevýznamnej firmičky alebo poisťovne so zlatom zdobeným sídlom – ich maily smrdia.

Môže sa Vám ešte páčiť...