Karta s rozpisom CSS

Od istej doby mám rád ťaháky. Jeden som pred rokmi pracne vytvoril v CorelDRAW! a slúži ako ťahák pre používanie klienta elektronickej pošty MS Outlook. Niet lepšej pomoci pre dnešný „nemámčas“ čas.
Už dávnejšie suším v počítači odkaz na kartu s popisom vlastností CSS a dnes ma napadlo, či sa nepustím do jej prekladu. Priznám sa, nechce sa mi pretože slov na preklad je tam málo, no kartu by bolo treba vlastne nanovo vytvoriť. Kľudne by som ju poskytol pôvodnému autorovi. Ale nechce sa mi.
Ako prvé musím prekonať časovopriestorové prekážky spojené s jej vytlačením, zalisovaním a používaním. Iste by mi neskonale pomohla.
Napríklad také selektory, úžasne vysvetlené v knižkách Petra Staníčka a Mareka Prokopa, tie si stále nepamätám a inštinktívne pri písaní CSS ich vynechávam. Viem o nich, viem, že zjednodušia zápis kódu.
Asi si to predsa len vytlačím. Mám pred sebou ďalší projekt so širokými medzami tvorby kódu, layoutu a designu… také mám rád :-) len tie termíny. Opäť to malo byť minulý rok…

Môže sa Vám ešte páčiť...