Prvomájový sprievod redesignu webu

Mad in Black prerozprával vyhodnotenie prvomájového redesignu a urobil dobre pretože pri čítaní štatistického vyhodnotenia redesignu 800 webov ma trochu trhalo na príspevok o preceňovaní výsledkov. V prvom rade výsledok štatistického prepočtu pidivzorky sa nakoniec z neho stávajú trendy: vraj negatívne zobrazenie, veľké pätičky, fix na 1024px sú dnešnými trendami. Ale prd.
Môj komentár k článku naznačuje čo si myslím o negatív/pozitív dobru/zlu. Voľakedy som odpovedal na Vaše nadávky (prečo je Spravodaj v negatíve?) tým, že sa nedá povedať, že je to zlo a pozitív je dobro. V komentári spomínam aj 1024px „trend“.
Preboha: *800 redesignov v celom svete a už tvoria trendy? To snáď nie :-)*
Všimli ste si, že *TREND tvoria najmä tí najdrobnejší používatelia,* ktorí si vytvoria svoj web v známom CMS a použijú mierne deštruovanú základnú šablónu? Áno, tých je ďalekonásobne viac :-) a tých vidno najčastejšie. A Vaši klienti požadujú potom *iba to, čo vidia.* Preto ak sa chcete zahrnúť do trendov, tak sa *vtierajte do priazne producentov CMS* a vsúvajte im svoje názory a predstavy vo forme šablón.
Potom sa stanete *legendou v trendoch.*

Môže sa Vám ešte páčiť...